Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΒορίδης: Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο τέλος για τον ΣΥΡΙΖΑ από...

Βορίδης: Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο τέλος για τον ΣΥΡΙΖΑ από την επικράτηση Κασσελάκη

«Νέος αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν θα περιμένατε να γνωριστεί πολιτικά; Να δούμε το πολιτικό περιεχόμενο;» αναρωτήθηκε ο κ. Βορίδης αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη

«Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο τέλος για τον ΣΥΡΙΖΑ από την επικράτηση Κασσελάκη», ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ.

Όταν ηττώνται από έναν άνθρωπο που δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο, είναι αποτέλεσμα ιδεολογικής χρεοκοπίας, ανέφερε ακόμα. «Νέος αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν θα περιμένατε να γνωριστεί πολιτικά; Να δούμε το πολιτικό περιεχόμενο;» αναρωτήθηκε ο κ. Βορίδης αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, είπε ότι το βασικό κριτήριο είναι οι μεγάλες διοικητικές οντότητες και τόνισε σχετικά με τα πρόσωπα ότι «Πρέπει να μοιραζόμαστε μια κοινή αντίληψη για την ανάπτυξη του τόπου».

Στην ερώτηση αν η ΝΔ κινδυνεύει να χάσει κάποιες περιφέρειες από δικούς της αντάρτες, ο υπουργός Επικρατείας απάντησε ότι αυτό ισχύει σε ορισμένες περιφέρειες αλλά είναι μειοψηφία και υπογράμμισε: «Επιλέγουμε πρόσωπα με κοινή αντίληψη προς όφελος των πολιτών».

Πηγή

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular