Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΔΙΕΘΝΗΒασιλιάς Κάρολος: Θέλει να συμφιλιωθεί με τον πρίγκιπα Χάρι για «στρατηγικούς» λόγους

Βασιλιάς Κάρολος: Θέλει να συμφιλιωθεί με τον πρίγκιπα Χάρι για «στρατηγικούς» λόγους

Ένας φίλος της βασιλικής οικογένειας αποκάλυψε επίσης ότι ο Κάρολος επιδιώκει μια λύση με τον πρίγκιπα Χάρι ανεξάρτητα από το αν ο γιος του ζητήσει συγγνώμη

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ φέρεται να θέλει να τερματίσει τη ρήξη του με τον γιο του Πρίγκιπα Χάρι αλλά όχι λόγω πατρικής αγάπης.

«Τελικά ο Κάρολος δεν έχει μόνο μια προσωπική, αλλά και μια στρατηγική ανάγκη να επιλύσει το ζήτημα», είπε ένας πρώην υπάλληλος του παλατιού στην Daily Beast σε άρθρο που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή.

Ο βασιλικός γνώστης εξήγησε ότι η διαμάχη είναι «ουσιαστικά οικογενειακό ζήτημα» που δεν θα επιλυθεί με τη βοήθεια των συμβούλων του Καρόλου. Αντίθετα, η μοίρα της σχέσης του Καρόλου με τον Χάρι θα μπορούσε να περάσει από… τα χέρια της βασίλισσας Καμίλα.

Ένας φίλος της βασιλικής οικογένειας αποκάλυψε επίσης ότι ο βασιλιάς επιδιώκει μια λύση με τον Δούκα του Σάσσεξ, ανεξάρτητα από το αν ο γιος του ζητήσει συγγνώμη για όσα έχει πει και γράψει στην αυτοβιογραφία του για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Εν τω μεταξύ, πηγές ανέφεραν στον ιστότοπο ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν σκοπεύει να συγχωρήσει τον αδελφό του.

Το δημοσίευμα της Daily Beast.

Ο Χάρι βρίσκεται σε ρήξη με τον Κάρολο και τον Πρίγκιπα της Ουαλίας από τότε που αυτός και η Μαρκλ παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα το 2020 και μετακόμισαν στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, όπου διαμένουν τώρα με τα δύο παιδιά τους: τον Πρίγκιπα Άρτσι, 4 ετών και την Πριγκίπισσα Λίλιμπετ. 2.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα αν και ο Κάρολος παρέμεινε ανοιχτός στην επανένωση με τον Χάρι, δεν φαίνεται τόσο πρόθυμος να κάνει το ίδιο με την νύφη του Μέγκαν Μαρκλ.

Πέρυσι, η Μαρκλ φέρεται να ζήτησε μια κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Κάρολο για να “διορθώσει την κατάσταση” μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά το αίτημά της δεν έγινε ποτέ δεκτό και έκτοτε κρατά αποστάσεις από τον βασιλιά.

Πηγή

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular