Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΔΙΕΘΝΗΟυίλιαμ και Κέιτ: Ο απαράβατος κανόνας που έχουν βάλει στα τρία παιδιά...

Ουίλιαμ και Κέιτ: Ο απαράβατος κανόνας που έχουν βάλει στα τρία παιδιά τους

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ έχουν μια αγαπημένη οικογένεια και φροντίζουν κάποιοι κανόνες να είναι απαράβατοι και να μην σπάνε ποτέ, ειδικά ένας.

Μια πολύ δεμένη οικογένεια φαίνεται να είναι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον με τα παιδιά τους. Οι ίδιοι τα φροντίζουν αρκετά ακόμα κι αν έχουν νταντά σε καθημερινή βάση όπως λέει το πρωτόκολλο.

Η βασιλική οικογένεια ωστόσο έχει κάποιους κανόνες ως προς τα τρία παιδιά τους, οι οποίοι είναι απαράβατοι και δεν σπάνε ποτέ. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τη Mirror ο αυστηρός κανόνας είναι ότι δεν πρέπει να υπάρχουν φωνές στο σπίτι.

«Οι φωνές είναι απολύτως εκτός ορίων για τα παιδιά και κάθε σημάδι ότι φωνάζει ο ένας στον άλλο αντιμετωπίζεται επί τόπου», αναφέρει το δημοσίευμα.

«Το άτακτο παιδί απομακρύνεται από το σημείο του καυγά ή της αναταραχής και του μιλάει ήρεμα είτε η Κέιτ είτε ο Ουίλιαμ . Τα πράγματα εξηγούνται και περιγράφονται οι συνέπειες και δεν τους φωνάζουν ποτέ», προσθέτει.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Calm ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχε δηλώσει: «Και εγώ και η Κέιτ, θέλουμε τα παιδιά μας να μεγαλώνουν με το αίσθημα πως μπορούν να μας μιλήσουν για τα πάντα και να μας εκφράζουν τα συναισθήματά τους».

Ο δεύτερος κανόνας

Ο δεύτερος κανόνας που μπαίνει στην οικογένεια του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ είναι οι καλεσμένοι φίλοι των παιδιών τους.

Αν τα τρία παιδιά θέλουν να καλέσουν φίλους θα πρέπει να το κάνουν μόνο το Σαββατοκύριακο και αυτό μετά από συνεννόηση και όχι σε τακτική βάση.

Αν επίσης τα παιδιά τους θέλουν να κάνουν επίσκεψη σε σπίτια φίλων ή σε ξαδέρφια και κυρίως τα εγγόνια της πριγκίπισσας Άννας θα πρέπει να είναι Σαββατοκύριακο και κατόπιν συμφωνίας.

Πηγή

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular