Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔΙΕΘΝΗΝέα Υόρκη: Βρέθηκε στο ντουλάπι του απαγωγέα της η 9χρονη που είχε...

Νέα Υόρκη: Βρέθηκε στο ντουλάπι του απαγωγέα της η 9χρονη που είχε εξαφανιστεί

Η 9χρονη Σάρλοτ Σένα που είχε εξαφανιστεί από πάρκο της Νέας Υόρκης, βρέθηκε μετά από τα δακτυλικά αποτυπώματα του υπόπτου που εντοπίστηκαν από σημείωμα λύτρων

Η Σάρλοτ Σένα, το εννιάχρονο κορίτσι που χάθηκε σε πάρκο της Νέας Υόρκης, βρέθηκε «καλά στην υγεία του», ανακοίνωσε η αστυνομία. Ο Κρεγκ Νέλσον Ρος Τζούνιορ, 47 ετών, τέθηκε υπό κράτηση για την εξαφάνισή της, είπε σε συνέντευξη Τύπου η κυβερνήτης της πολιτείας της Νέας Υόρκης Κάθι Χότσουλ.

Εξαφανίστηκε ενώ οδηγούσε το ποδήλατό της το βράδυ του Σαββάτου στο Moreau Lake State Park, περίπου 60 χιλιόμετρα βόρεια του Albany. Όταν δεν επέστρεψε 15 λεπτά αργότερα, οι γονείς της και οι γείτονες κατασκηνωτές άρχισαν να ερευνούν την περιοχή.

Η Χότσουλ είπε ότι οι αξιωματούχοι εντόπισαν ένα δακτυλικό αποτύπωμα σε ένα σημείωμα λύτρων που είχε παραδοθεί στην οικογένεια ενώ το σπίτι παρακολουθούνταν από την αστυνομία, από δεδομένα που συγκεντρώθηκαν το 1999 μετά από ένα περιστατικό με οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Αφού αναγνωρίστηκε το σημείωμα, η αστυνομία μπήκε στο σπίτι του υπόπτου, ένα τροχόσπιτο πίσω από το σπίτι της μητέρας του και η Σάρλοτ βρέθηκε σε ένα ντουλάπι από αστυνομικούς, χωρίς να έχει υποστεί εμφανή τραυματισμό.

«Ήξερε ότι διασώθηκε. Ήξερε ότι ήταν σε ασφαλή χέρια» είπε η κα Χότσουλ, προσθέτοντας ότι το κορίτσι έχει επανενωθεί με την οικογένειά της.

Πηγή

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular