Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔΙΕΘΝΗΓκουίνεθ Πάλτροου: Κέρδισε τη δικαστική υπόθεση με το ατύχημα στο σκι –...

Γκουίνεθ Πάλτροου: Κέρδισε τη δικαστική υπόθεση με το ατύχημα στο σκι – «Ένιωσα ότι επέζησα»

Γκουίνεθ Πάλτροου: Ο 76χρονος Σάντερσον μήνυσε την ηθοποιό για 300.000 δολάρια, ισχυριζόμενος ότι η συνάντηση τον άφησε με «εγκεφαλικό τραυματισμό, τέσσερα σπασμένα πλευρά και άλλους σοβαρούς τραυματισμούς».

To περασμένο Σάββατο η Γκουίνεθ Πάλτροου υποστήριξε ότι ο συναισθηματικός απόηχος της αγωγής της για τη σύγκρουση με το σκι την άφησε να αισθάνεται σαν να «επέζησε» από ένα πολύ τραυματικό γεγονός.

«Το όλο θέμα ήταν αρκετά περίεργο», δήλωσε η 51χρονη ηθοποιός στους «New York Times». «Δεν ξέρω αν το έχω καν επεξεργαστεί».

«Ήταν κάτι που ένιωσα ότι επέζησα», συνέχισε. «Μερικές φορές στη ζωή μου χρειάζεται πολύς χρόνος για να κοιτάξω πίσω και να επεξεργαστώ κάτι και να καταλάβω κάτι».

Υπενθυμίζεται ότι η Πάλτροου είχε μηνυθεί το 2019 από τον Τέρι Σάντερσον, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η ηθοποιός έπεσε πάνω του ενώ το ζευγάρι βρισκόταν σε ένα μάθημα για αρχάριους σε ένα θέρετρο στο Παρκ Σίτι της Γιούτα το 2016.

Ο 76χρονος Σάντερσον μήνυσε την ηθοποιό για 300.000 δολάρια, ισχυριζόμενος ότι η συνάντηση τον άφησε με «εγκεφαλικό τραυματισμό, τέσσερα σπασμένα πλευρά και άλλους σοβαρούς τραυματισμούς».

Σύμφωνα με τον συνταξιούχο,η Πάλτροου έκανε σκι «εκτός ελέγχου» όταν τον έριξε κάτω.

Επιπλέον, ο Σάντερσον ισχυρίστηκε ότι ο δάσκαλος σκι της Πάλτροου στο «Deer Valley Resort» δεν είδε το ατύχημα, αλλά «κατηγόρησε ψευδώς τον Σάντερσον ότι προκάλεσε το ατύχημα. Επίσης, απέτυχε να στείλει βοήθεια, όπως ήταν υποχρεωμένος να κάνει, και αργότερα υπέβαλε ψευδή αναφορά για να προστατεύσει την πελάτισσά του, την κ. Πάλτροου».

Στην αγωγή, την οποία έλαβε η Post, ο Σάντερσον ισχυρίστηκε ότι «έχει υποστεί και θα συνεχίσει να υφίσταται ζημίες, συμπεριλαμβανομένων τόσο οικονομικών όσο και μη οικονομικών ζημιών που σχετίζονται με το ατύχημα του σκι και ξεπερνούν τα 3.100.000 δολάρια».

Οι εκπρόσωποι της Πάλτροου δήλωσαν στο «Page Six» ότι η αγωγή ήταν «εντελώς αβάσιμη» εκείνη τη στιγμή, προσθέτοντας: «Όποιος διαβάσει τα γεγονότα θα το καταλάβει αυτό».

Κατά τη διάρκεια της δίκης που ακολούθησε, η ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι εκείνη ήταν το πραγματικό θύμα.

«Με χτύπησε ο κ. Σάντερσον και αυτός έφταιγε», δήλωσε η Πάλτροου όταν ανέβηκε στο εδώλιο.

Η πρωταγωνίστρια του «Shakespeare in Love» – η οποία αντιμήνυσε τον άνδρα για ένα δολάριο συν τα δικαστικά της έξοδα – διέψευσε επίσης τους ισχυρισμούς του Σάντερσον περί ατυχήματος με εγκατάλειψη, λέγοντας ότι ο εκπαιδευτής της της είπε να αφήσει τα στοιχεία της στον άνδρα αφού συγκρούστηκε μαζί του.

«Μου είπε: “Πρέπει να κατέβεις με το σκι” γιατί με περίμεναν τα παιδιά μου», εξήγησε. «Δεν θα έφευγα από τον τόπο του ατυχήματος χωρίς να αφήσω τα στοιχεία μου, και τα στοιχεία μου τα άφησε».

«Έκανα σκι και δύο σκι μπήκαν ανάμεσα στα σκι μου, αναγκάζοντας τα πόδια μου να ανοίξουν και μετά υπήρχε ένα σώμα που με πίεζε», εξήγησε. «Και ακούστηκε ένας πολύ παράξενος θόρυβος. Έτσι ο εγκέφαλός μου προσπαθούσε να καταλάβει τι συνέβαινε».

Μετά την οκταήμερη δίκη, η ηθοποιός επικράτησε τελικά, αφού οι ένορκοι συσκέφθηκαν για μόλις δύο ώρες και 32 λεπτά.

Πριν αποχωρήσει από την αίθουσα του δικαστηρίου, η Πάλτροου ψιθύρισε: «Σου εύχομαι τα καλύτερα» στον Σάντερσον, ο οποίος έγνεψε. Στη συνέχεια σηκώθηκε και αποχώρησε ο ίδιος από το δικαστήριο.

«Είμαι ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα και εκτιμώ όλη τη σκληρή δουλειά του δικαστή και των ενόρκων», έγραψε η Πάλτροου μετά τη δικαστική της νίκη. «Και τους ευχαριστώ για τη στοχαστικότητά τους στο χειρισμό αυτής της υπόθεσης».

Πηγή

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular