Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΔΙΕΘΝΗΑφαίρεσαν πάνω από 60 αντικείμενα από στομάχι 35χρονου

Αφαίρεσαν πάνω από 60 αντικείμενα από στομάχι 35χρονου

Ινδία: Ένας στομαχόπονος οδήγησε έναν 35χρονο Ινδό στο νοσοκομείο, όπου μετά από εγχείρηση τριών ωρών αφαιρέθηκαν από τα σωθικά του πάνω από 60 αντικείμενα.

Ινδία: Τα σοκαριστικά ευρήματα

Μια αδιανόητη ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την Ινδία. Ένας άνδρας είχε έντονο στομαχόπονο επί μία διετία και εν τέλει επισκέφθηκε νοσοκομείο για να… σοκάρει τους γιατρούς! Όταν τον εξέτασαν, ανακάλυψαν πως είχε καταπιεί περίπου 65 οικιακά αντικείμενα, από κουμπιά, μενταγιόν και αλυσίδες μέχρι… ακουστικά.

Στην ακτινογραφία που τον υπέβαλαν οι γιατροί, ανακάλυψαν πως ο πόνος και ο πυρετός που εμφάνιζε οφειλόταν σε αυτά τα αντικείμενα τα οποία μεταξύ άλλων ήταν μενταγιόν, αλυσίδες, παξιμάδια, μπουλόνια, ακουστικά και παραμάνες, μαγνήτες, κουμπιά πουκάμισου και φερμουάρ.

«Αφού είχε φάει αιχμηρά αντικείμενα, υπήρχαν σοβαρά τραύματα στο στομάχι του», είπε ο γιατρός ο οποίος τον χειρούργησε. Για να αφαιρεθούν τα αντικείμενα, ο 35χρονος υποβλήθηκε σε μία επέμβαση που διήρκησε περισσότερο από τρεις ώρες. Πλέον, νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση.

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular