Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΖεφύρι: Διασωληνωμένη η 45χρονη εγκαυματίας

Ζεφύρι: Διασωληνωμένη η 45χρονη εγκαυματίας

Ένα ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας και κατάχρησης ουσιών, φαίνεται ότι κρύβεται πίσω από τη σοκαριστική επίθεση με εύφλεκτο υγρό σε βάρος της άτυχης 45χρονης γυναίκας στο Ζεφύρι, το πρωί της Τρίτης (9/1)

Ζεφύρι: Ο 53χρονος μετά από καυγά επιχείρησε να κάψει την ώρα που κοιμόταν τη σύζυγό του

Ο 53χρονος δράστης που επιχείρησε να κάψει ζωντανή τη σύζυγο του, μπροστά σε παιδιά και εγγόνια, είχε παρελθόν βίαιων συμπεριφορών, ενώ κάτοικοι της περιοχής, υποστηρίζουν πως αντιμετώπιζε προβλήματα λόγω χρήση ναρκωτικών.

Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο “Γεννηματάς”, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της. Είχε μεταφερθεί αμέσως μετά την επίθεση στον “Ερυθρό Σταυρό”, όμως λόγω των εκτεταμένων εγκαυμάτων σε σώμα και πρόσωπο, οι γιατροί έκριναν σκόπιμη τη μετακίνηση της στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών, καθώς διαθέτει εξειδικευμένη μονάδα, στην οποία θα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες πλαστικές επεμβάσεις.

Ζεφύρι: Το χρονικό της απόπειρας δολοφονίας

Όλα εκτυλίχθηκαν λίγο πριν τις 08:00 το πρωί, κατά τη διάρκεια έντονου καβγά ανάμεσα στο ζευγάρι. Ο 53χρονος, περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό την σύζυγό του και στη συνέχεια με έναν αναπτήρα έβαλε φωτιά προκειμένου να την εκδικηθεί και να την κάψει.

Ο 20χρονος γιός, έντρομος όταν είδε τη μητέρα του να σφαδάζει, επιχείρησε να τη σώσει, σβήνοντας τη φωτιά, όμως και ο ίδιος υπέστη εγκαύματα από τις φλόγες και μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Σε διπλανό δωμάτιο, την ώρα της επίθεσης, βρίσκονταν και τα δύο ανήλικα εγγόνια της οικογένειας. Οι Αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σπίτι της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, πέρασαν χειροπέδες στο δράστη και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας.

Ζεφύρι: Διασωληνωμένη η 45χρονη – Φέρει εγκαύματα στο 90% του προσώπου και του σώματός της

Στο 90% του προσώπου και του σώματός της φέρει εγκαύματα από το καυστικό υγρό η 45χρονη από το Ζεφύρι η οποία νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην νομάδα εγκαυμάτων του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς», μετά από περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, κατά το οποίο ο σύζυγός της την πυρπόλησε.

Η 45χρονη αρχικά είχε επαφή με το περιβάλλον και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός. Ωστόσο επειδή η κατάστασή της επιδεινώθηκε, κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου διαθέτει εξειδικευμένη μονάδα εγκαυμάτων.

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular