Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΑπολογείται ο 39χρονος που σκότωσε τη σύντροφό του

Απολογείται ο 39χρονος που σκότωσε τη σύντροφό του

Κρήτη: Ο 39χρονος είχε οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα στο Σάββατο, ο οποίος του άσκησε διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οπλοφορία και οπλοκατοχή.

Κρήτη: Έντονοι οι καυγάδες του ζεύγους

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου αναμένεται να οδηγηθεί ξανά σήμερα ο 39χρονος που κατηγορείται για την δολοφονία της 29χρονης συντρόφου του, που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στα Καμίνια.

Πιο συγκεκριμένα, ο 39χρονος με καταγωγή από την Αλβανία είχε οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα το Σάββατο, ο οποίος του άσκησε διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οπλοφορία και οπλοκατοχή. Είχε ζητήσει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή.

Το ζευγάρι έμενε σε διαμέρισμα 2ου ορόφου, στην οδό Πατρόκλου, στα Καμίνια, όπου και ο 39χρονος το πρωί της Παρασκευής, σκότωσε την νεαρή γυναίκα σύμφωνα με το creta24.gr.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ο άνδρας φαίνεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ πριν επιστρέψει σπίτι του. Έπειτα ακολούθησε άγριος καυγάς με τη σύντροφό του, με τη γειτονιά να ακούει τις φωνές. Μετά από λίγο, στις 7:20 το πρωί έβγαλε το όπλο, το οποίο είναι άγνωστο αν ήταν δικό του ή κατείχε παράνομα και την πυροβόλησε.

Οι γείτονες του ζευγαριού αποκάλυψαν πως τις τελευταίες εβδομάδες είχαν σημειωθεί έντονοι καυγάδες μεταξύ του ζευγαριού.

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular