Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΒρούτσης: Τη Δευτέρα το χρονοδιάγραμμα για τις κάμερες και την ταυτοπροσωπία στα...

Βρούτσης: Τη Δευτέρα το χρονοδιάγραμμα για τις κάμερες και την ταυτοπροσωπία στα γήπεδα

Βρούτσης: Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού ανέφερε μεταξύ άλλων ότι θα ανακοινώσει το χρονοδιάγραμμα και τις ημερομηνίες που θα τεθούν σε εφαρμογή η λειτουργία των καμερών και η ταυτοπροσωπία.

Ο Γιάννης Βρούτσης σε δηλώσεις που παραχώρησε μίλησε στην τηλεόραση της ΕΡΤ για τα νέα μέτρα στα γήπεδα, με την τοποθέτηση καμερών και την ταυτοπροσωπία, αλλά και την επαναλειτουργία του ΟΑΚΑ.

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού ανέφερε ότι αύριο, Δευτέρα (29.01.2024), θα ανακοινώσει το χρονοδιάγραμμα και τις ημερομηνίες που θα τεθούν σε εφαρμογή η λειτουργία των καμερών και η ταυτοπροσωπία.

«Όποιο γήπεδο δεν έχει υποστήριξη από εκείνη την ημερομηνία και μετά, η επόμενη αγωνιστική θα είναι κεκλεισμένων των θυρών», είπε χαρακτηριστικά, επαναλαμβάνοντας ότι τα πρόστιμα θα είναι υπέρογκα.

Το κόστος των καμερών θα επιβαρύνει τις ΠΑΕ, ωστόσο το πού θα τοποθετηθούν μέσα στα γήπεδα, θα είναι απόφαση της Πολιτείας, όπως είπε στη συνέχεια. Όσον αφορά στη βία εκτός γηπέδων, «εκεί λειτουργεί κατασταλτικά η Αστυνομία», τόνισε ο κ. Βρούτσης.

Αναφερόμενος στους συνδέσμους, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού ξεκαθάρισε ότι «δεν θέλουμε να κλείσουμε τους συνδέσμους, γιατί αυτό δείχνει μία αδυναμία του κράτους. Θα υπάρχει μόνο μία λέσχη που θα συνδέεται με την ΠΑΕ και θα αναβαθμίσουμε τις λέσχες. Θα γίνουν σύμμαχοι της ΠΑΕ και της Πολιτείας και θα λειτουργούν για το καλό του αθλητισμού».

Πηγή

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular