Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΒούλευμα παραπέμπει γνωστό ηθοποιό για βιασμό και απόπειρα βιασμού

Βούλευμα παραπέμπει γνωστό ηθοποιό για βιασμό και απόπειρα βιασμού

Τα μυστικά της διπλανής πόρτας: Όταν η βία βρίσκεται στο διπλανό διαμέρισμα

Βούλευμα παραπέμπει γνωστό ηθοποιό με καριέρα στο εξωτερικό για απόπειρα βιασμού σε βάρος 19χρονης και για βιασμό σε βάρος 20χρονης

Οι σεξουαλικές επιθέσεις αφορούσαν στο χρονικό διάστημα από το 2008 έως το 2015, ενώ οι καταγγελίες έγιναν το 2021

Σε δίκη με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας παραπέμπεται 43χρονος γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης με καριέρα στην Αμερική, ο οποίος είχε κατηγορηθεί την περίοδο του MeToo, για σεξουαλική κακοποίηση τεσσάρων γυναικών.

Οι καταγγελίες έγιναν το καλοκαίρι του 2021, ενώ σύμφωνα με αυτές, οι σεξουαλικές επιθέσεις αφορούσαν στο χρονικό διάστημα από το 2008 έως το 2015. Οι καταγγέλλουσες υποστήριξαν, πως ο ηθοποιός εκμεταλλευόταν τη θέση του και με πρόσχημα τις πρόβες, ασελγούσε πάνω τους.

Ανάμεσά τους ήταν και μια γνωστή ηθοποιός με διεθνή καριέρα και η μικρότερη αδελφή της. Η αρμόδια εισαγγελέας είχε ζητήσει την παραπομπή του σε δίκη για όλες τις κατηγορίες, το δικαστικό συμβούλιο όμως, τον απήλλαξε για τους βιασμούς της γνωστής ηθοποιού και για τις περισσότερες κατηγορίες της μικρότερης αδελφής της.

Ωστόσο, τον παραπέμπει σε δίκη για απόπειρα βιασμού σε δύο ημερομηνίες, καθώς και για έναν βιασμό εις βάρος της τέταρτης κοπέλας που τον είχε καταγγείλει, απαλλάσσοντάς τον αμετάκλητα και για τις καταγγελίες από την τρίτη κοπέλα.

Εκτός από τις καταγγελίες των δύο αδελφών, ο γνωστός ηθοποιός κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά ακόμα δύο κοπέλες. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το ένα περιστατικό έγινε το 2014 στην Αθήνα, εξαναγκάζοντας μια κοπέλα σε σεξουαλικές πράξεις χωρίς τη θέλησή της. Ο ηθοποιός φέρεται να βίασε την ίδια κοπέλα ακόμα μία φορά το 2015.

Το 2013 φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά άλλη μία κοπέλα. Ο ηθοποιός βρισκόταν στο σπίτι της, στο «πλαίσιο μαθημάτων υποκριτικής που της παρέδιδε». Τότε, φέρεται να την ακινητοποίησε και να την εξανάγκασε σε σεξουαλικές πράξεις με την κοπέλα να ξεσπά σε κλάματα.

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular