Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΒορίδης: Η ΝΔ είναι και θα παραμείνει το ισχυρότερο ευρωπαϊκό δεξιό κόμμα

Βορίδης: Η ΝΔ είναι και θα παραμείνει το ισχυρότερο ευρωπαϊκό δεξιό κόμμα

Η Νέα Δημοκρατία είναι και θα παραμείνει το ισχυρότερο ευρωπαϊκό δεξιό κόμμα”, δήλωσε ο Μ. Βορίδης κατά την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΟΝΝΕΔ Δωδεκανήσου.

Μηνύματα ενόψει των ευρωεκλογών απέστειλε από τη Ρόδο ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση του υπουργού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, “οι επερχόμενες Ευρωεκλογές είναι η ευκαιρία να δείξουμε ότι είμαστε όλοι συντονισμένοι στην ίδια κατεύθυνση επιλέγοντας Ευρωβουλευτές που θα υπερασπιστούν τις αξίες και τις ιδέες της Ευρωπαϊκής Δεξιάς. Θα υπερασπιστούν κυρίως και πρωτίστως τα συμφέροντα της Ελλάδας χωρίς μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Η Νέα Δημοκρατία είναι και θα παραμείνει το ισχυρότερο ευρωπαϊκό δεξιό κόμμα”, δήλωσε ο Μ. Βορίδης κατά την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΟΝΝΕΔ Δωδεκανήσου.

Σε άλλη εκδήλωση, κατά την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, ο υπουργός Επικρατείας ανέφερε ότι “η αναβάθμιση των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων και η ανάδειξη του αναπτυξιακού τους ρόλου αποτέλεσε στρατηγική επιλογή της κυβέρνησής μας. Η ενίσχυση του αποκεντρωμένου συστήματος συμβάλει στην εφαρμογή των κυβερνητικών πολιτικών σε περιφερειακό επίπεδο και στο βέλτιστο συντονισμό μεταξύ των διαφορετικών επιπέδων διακυβέρνησης προς όφελος των τοπικών κοινωνιών”, κατέληξε.

Πηγή

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular