Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΒορίδης από Ηράκλειο: «Τη διαφωνία μας στην παράταξη θα τη λύσουμε»

Βορίδης από Ηράκλειο: «Τη διαφωνία μας στην παράταξη θα τη λύσουμε»

Το μήνυμα του Μάκη Βορίδη από το Ηράκλειο για τις Ευρωεκλογές και τη διαφωνία με τα ομόφυλα ζευγάρια

Στο Ηράκλειο, προκειμένου να παραστεί στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Ηρακλείου της Ν.Δ. ως κεντρικός ομιλητής, βρίσκεται ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του ενόψει των Ευρωεκλογών, αναφέροντας σε δηλώσεις του ότι η Ν.Δ θα πάει πολύ καλά στα ποσοστά.

Ο κ. Βορίδης αναφέρθηκε στο ποσοστό που κατάφερε η Ν.Δ. να συγκεντρώσει στην Κρήτη, σχολιάζοντας ότι ήταν «εντυπωσιακό» και πως το γεγονός ότι «η Κρήτη έγινε μπλε είναι κάτι πολύ συγκινητικό».

«Είναι κάτι που το χρωστάμε στον αγώνα κυρίως των Νεοδημοκρατών, των συναδέλφων στην Κρήτη, αλλά νομίζω ότι αυτή η νίκη οφείλεται στον τρόπο με τον οποίο οργάνωσε και σκέφτηκε όλη την πρώτη κυβερνητική θητεία, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε αποτελεσματικά μια σειρά από ζητήματα» σημείωσε ο κ. Βορίδης συμπληρώνοντας ότι «αυτό αναγνωρίστηκε από τον κόσμο και γι’ αυτό πήραμε τη δεύτερη εντολή με αυτό το ποσοστό».

Σε ότι αφορά το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, είπε ότι «είναι ένα ζήτημα αμφιλεγόμενο που δημιουργεί οριζόντιες διαιρέσεις» σχολιάζοντας ότι και σε κόμματα όπως το ΠΑΣΟΚ όσο και σε κόμματα της αριστεράς διατυπώνονται πολλές απόψεις και διαφορετικές προσεγγίσεις .

Ο ίδιος επανέλαβε ότι και στη Ν.Δ υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, σχολιάζοντας ωστόσο ότι «είναι κάτι που το πιστεύει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός και αποτελεί κυβερνητική επιλογή», συμπληρώνοντας ότι ήταν πολύ σημαντικό ότι δόθηκε η δυνατότητα σε όλους να εκφραστούν κατά συνείδηση στη Βουλή.

Στην ομιλία του ο κ. Βορίδης επιπρόσθετα τόνισε:

«Τη διαφωνία μας θα τη λύσουμε. Η Βουλή θα αποφασίσει και αυτή τη διαφωνία δε θα την αφήσουμε να κλονίσει την παράταξη μας, την κυβέρνηση μας και τον πρωθυπουργό μας, τον οποίο περιβάλουμε με απόλυτη εμπιστοσύνη . Με δυο λόγια δε θα αφήσουμε αυτή τη διαφωνία, σε ένα συγκεκριμένο θέμα, να μπει ανάμεσα σε εμάς και σε αυτά που έχουμε να κάνουμε τα σπουδαία για τον ελληνικό λαό. Όσοι περιμένουνε ότι η παράταξη θα διαιρεθεί, εγώ λέω ότι η παράταξη θα βγει ενωμένη, με εμπιστοσύνη στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και έτσι θα προχωρήσουμε».

Πηγή

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular