Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΒόλος: 26χρονος παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα, χτύπησε τους αστυνομικούς και συνελήφθη

Βόλος: 26χρονος παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα, χτύπησε τους αστυνομικούς και συνελήφθη

Ο 26χρονος είχε υποχρέωση να εμφανίζεται το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην έδρα του αστυνομικού μεγάρου στο Βόλο, ένας 26χρονος άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, ο δράστης, έχοντας την υποχρέωση να εμφανίζεται το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, μετέβη χθες Δευτέρα (5/2) στην υπηρεσία και όπως διακριβώθηκε, σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Βόλου.

Μόλις του ανακοινώθηκε η σύλληψή του βάσει του εντάλματος, απώθησε βίαια με τα χέρια του τον Αξιωματικό Υπηρεσίας και αποπειράθηκε να διαφύγει. Ο δράστης, ωστόσο, ακινητοποιήθηκε με τη συνδρομή άλλου αστυνομικού, προβάλλοντας σθεναρή αντίσταση και χτυπώντας βίαια με τα χέρια και τα πόδια τους αστυνομικούς.

Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Βόλου, για τις πράξεις της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής, τελεσθείσας κατ’ εξακολούθηση και από κοινού και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας πραγμάτων ιδιαίτερα μεγάλης αξίας και ζημίας, τελεσθείσας κατ’ εξακολούθηση και από κοινού.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως.

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular