Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΒίντεο Ντοκουμέντο: Ο άγριος ξυλοδαρμός 15χρονου στη Ζάκυνθο καρέ καρέ

Βίντεο Ντοκουμέντο: Ο άγριος ξυλοδαρμός 15χρονου στη Ζάκυνθο καρέ καρέ

Ο 15χρονος μαθητής του 3ου Γυμνασίου Ζακύνθου, δέχθηκε επίθεση από τουλάχιστον ένα άτομο, ενώ του την είχαν στήσει πάνω 30 εξωσχολικοί

Όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το Policenews.gr, ο 15χρονος μαθητής δέχθηκε επίθεση το μεσημέρι της Πέμπτης 08/02 έξω από το σχολείο του από συγκεντρωμένους εξωσχολικούς.

Για τον άγριο ξυλοδαρμό του 15χρονου, προσήχθησαν 5 άτομα ηλικίας από 15 έως 17 ετών, οι 4 εκ των οποίων είναι από την Αλβανία, ενώ ένας εκ των προσαχθέντων, ημεδαπός, ηλικίας 15 ετών, είχε στην κατοχή του 5 γραμ. χασίς.

Για τον άγριο ξυλοδαρμό συνελήφθησαν οι γονείς των ανήλικων, ενώ ορίστηκε δικάσιμος για τη Δευτέρα 12/02.

Το Policenews.gr εξασφάλισε βίντεο που δείχνει καρέ καρέ την επίθεση του 17χρονου Αλβανού στον 15χρονο μαθητή:

 

Τον έδειραν για μια λάθος… κλήση

Ο 15χρονος την προηγούμενη ημέρα (07/02) και ενώ άκουγε μουσική από το κινητό του, ζήτησε από την ψηφιακή βοηθό “Siri” να βάλει ένα αγαπημένο του τραγούδι. Για κάποιον λόγο η ψηφιακή βοηθός “μπερδεύτηκε” και έκανε κλήση σε όνομα από τον κατάλογο του κινητού που έμοιαζε με τον τίτλο που ζήτησε.

Ο 15χρονος όταν αντιλήφθηκε ότι έγινε κλήση, έκλεισε ακύρωσε άμεσα την κλήση. Ωστόσο, η πρώην συμμαθήτριά του που φέρεται να διατηρεί σχέσεις με τον Αλβανό δράστη, έλαβε μήνυμα κλήσης και το είπε στον 17χρονο που μαζί με άλλα 30 άτομα του έστησαν καρτέρι έξω από το σχολείο του.

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular