Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΒαθιά ντροπή για την Ελλάδα: Βρέθηκαν 176 που υπέγραψαν την καταδίκη του...

Βαθιά ντροπή για την Ελλάδα: Βρέθηκαν 176 που υπέγραψαν την καταδίκη του Έθνους

Ο ελληνικός λαός παρακολούθησε άναυδος τη βίαιη νομοθέτηση ενός πολιτικού εκτρώματος που αντίκειται σε κάθε στοιχειώδη ανθρωπολογική, βιολογική και κοινωνική αρχή

Μια χούφτα ανθρώπων αγνοώντας τη βούληση του λαού αποφάσισε με το «έτσι θέλω» να διαλύσει την ελληνική λαϊκή οικογένεια και να στρεβλώσουν την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους. Μια ομάδα πρόθυμων και υποτακτικών ακολουθώντας τις επιταγές διαφόρων αόρατων λόμπι υπέγραψαν «ΝΑΙ» και μια ομάδα δειλών που αποφάσισαν να απέχουν και να κρυφτούν!

Βαθιά ντροπή για όλους αυτούς.

Τι υπερψήφισαν; Υπερψήφισαν ότι η οικογένεια, η πατρότητα και η μητρότητα δεν είναι θεμέλιο συντήρησης και προαγωγής του Έθνους, όπως ρητά αναφέρει το Σύνταγμα της Ελλάδας.

Ποιος Έλληνας πολίτης μπορεί πλέον να αισθάνεται ασφαλής, ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι σε θέση να προασπίσουν τα εθνικά δίκαια, το Έθνος και τον Ελληνισμό, όταν έχουν εκχωρήσει πολλοί από αυτούς όχι μόνον τον εαυτό τους αλλά τα ήθη και τις αξίες αυτού του τόπου προσκυνώντας τη νέα θρησκεία της «WOKE ατζέντας».

Αυτοί που ψήφισαν το νομοσχέδιο – έκτρωμα κι αυτοί που κρύφτηκαν δια της αποχής, τι θα πουν αύριο στα παιδιά τους; Τι θα πουν στους ανθρώπους που τους έστειλαν στο κοινοβούλιο; Στις γυναίκες τους; Στις μανάδες τους; Πώς θα κοιτάξουν στα μάτια τους ψηφοφόρους τους; Τους παππούδες και τις γιαγιάδες τους;

Ξέρουν άραγε τι ψήφισαν ή μήπως το έκαναν για να τους δώσει κάνα υπουργείο ο Μητσοτάκης στον επόμενο ανασχηματισμό; Το ψήφισαν μόνο για την… καρέκλα;

Διότι βουλευτές δύσκολα θα ξαναβγούν κι αυτό θα το καταλάβουν πολύ καλά στις επικείμενες ευρωεκλογές. Εκεί θα λάβουν το ηχηρό μήνυμα όπως το έλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ με την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών. Δεν γνωρίζουμε τι λένε στους κυβερνητικούς αξιωματούχους οι Αμερικανοί επικοινωνιολόγοι τους οποίους έχουν επιστρατεύσει, αλλά είναι κοινός τόπος ότι σε πολιτικό επίπεδο ο σεισμός στις κάλπες θα έχει πολλά ρίχτερ και θα τον θυμούνται σε όλη τους τη ζωή. Ο λαός δεν συγχωρεί και δεν θα συγχωρήσει ούτε τις «Πρέσπες της Οικογένειας».

Ξέρουν άραγε όλοι αυτοί οι ακραίοι νεοφιλελεύθεροι ποια είναι αυτή η βασική ιδεολογία διαμόρφωσης, πλαισίωσης και ηθικής νομιμοποίησης της νέας μορφής στην οποία μετασχηματίζεται ο καπιταλισμός και την οποία υπηρετούν;

Θα έχουν ακούσει προφανώς για το νέο woke καπιταλισμό (όπως έχει ήδη αρχίσει να λέγεται), ένα φεουδαρχικό καθεστώς με τεχνητή νοημοσύνη που προσβλέπει στην υπερσυγκέντρωση του πλούτου, στην απόλυτη ψηφιοποίηση κάθε έκφρασης της ανθρώπινης δραστηριότητας και κατά συνέπεια στην ολοκληρωτική και καθεστωτική επιτήρηση και έλεγχο των ανθρώπων και των κοινωνιών.

Ή μήπως δεν τους τα είπαν αυτά στα φροντιστήρια που τους έκαναν στην οδό Πειραιώς;

Οι «Συριζοπασόκοι» και οι λούμπεν «ΝεοΑριστεριστές» το ψήφισαν γιατί έτσι κι αλλιώς αυτά ήθελαν εδώ και χρόνια και μόνο γι’ αυτά ξεροστάλιαζαν και φωτογραφιζόντουσαν με καμάρι στα Gay Pride. Ζούσαν μόνο για να περάσει ένα τέτοιο νομοσχέδιο. Η στάση τους δεν προκαλεί καμία εντύπωση, ούτε οι εμμονές τους να κάνουν παιδιά με υποβοηθούμενη αναπαραγωγή διαφυλικά άτομα.

Αυτό τον κόσμο ονειρεύονται και θέλουν να επιβάλλουν οι βουλευτές του ελληνικού Έθνους; Ή μήπως δεν είναι εκπρόσωποι του Έθνους; Ίσως να νομίζουν ότι είναι global βουλευτές;

Ο «μετά-άνθρωπος»

Προωθούν λοιπόν εν γνώσει τους και με πλήρη συνείδηση τη συστηματική μετάλλαξη του προτύπου του “άφυλου ανθρώπου”; Τον «μετά-άνθρωπο» όπως αρέσκονται να τον χαρακτηρίζουν, εξ ου και η ονομασία Meta που χρησιμοποιεί ο κολοσσός των social media. Ένας άνθρωπος – avatar που δεν έχει προσωπικότητα, αλλά είναι κάτι σαν «ίχνος» σε υπολογιστή…

Του ανθρώπου που θα ζει περιορισμένος και απομονωμένος σε τέσσερις τοίχους διαβιώντας εντός μιας εικονικής πραγματικότητας μπροστά από οθόνες (λόγω πανδημιών, ενεργειακής κρίσης, πολέμων και λοιπά).

Προφανώς σε μια τέτοια κοινωνία το βιολογικό μας φύλο καθίσταται άνευ σημασίας, αν όχι περιττό.

Όλο λοιπόν αυτό το mainstream κατεστημένο, πολιτικές ελίτ, MME, πολυεθνικές εταιρείες, ακαδημαϊκή κοινότητα και λοιποί δημοκρατικοί συγγενείς τι μας λέει;

Ότι ο νούμερο ένα εχθρός της κοινωνίας είναι η “πατριαρχία” !

Και μας προτρέπουν να κάνουμε τα ακόλουθα «πρέπει»:

Πρέπει να κλειστείτε στο σπίτι και να μην αγκαλιάζετε τα παιδιά σας.
Πρέπει να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τον όρο “γυναίκα” για να αναφερθείτε στον εαυτό σας και να τον αντικαταστήσετε με τον όρο “θηλυκότητα”.
Πρέπει να διαθέτετε πιστοποιητικό πολιτικών, υγειονομικών, ενεργειακών ή άλλων φρονημάτων προκειμένου να συμμετάσχετε στην εργασιακή και κοινωνική ζωή ή για να μετακινηθείτε από ένα σημείο σε ένα άλλο.
Πρέπει να τρέφεστε με έντομα για το καλό του πλανήτη παρόλο που δεν θεωρούνται τροφή στα πλαίσια της πολιτισμικής μας παράδοσης.

Αυτός λοιπόν είναι ο νέος συλλογικός μύθος που μας σερβίρουν και οι επιπτώσεις του πάνε πολύ πιο πέρα από την διάλυση του οικογενειακού δικαίου.

Αν δεν καταλάβατε τι ψηφίσατε σας το λέμε ωμά:

Ψηφίσατε την αφαίρεση του ανθρώπου από τον άνθρωπο!

Σαμαράς: Θα χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα

Μοναδικές φωτεινές εξαιρέσεις ο Αντώνης Σαμαράς που αποδόμησε όλο το εκτρωματικό νομοσχέδιο βήμα – βήμα, αλλά και όλοι όσοι είχαν το σθένος και την αξιοπρέπεια να καταψηφίσουν.

«Αλλάζουν τον ίδιο τον ορισμό την οικογένειας», τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς.

«Θα επικαλεστούν κάποιοι την έννοια της συμπεριληπτικότητας και θα ζητήσουν να αντικατασταθεί ο όρος πατέρας και μητέρα από τους όρους γονέας 1 και γονέας 2. Σχολεία ήδη το έκαναν, πριν ψηφισθεί το νομοσχέδιο», ανέφερε και πρόσθεσε: «Θα ζητήσουν από τα σχολεία να διδάσκεται η οικογένεια ως κάτι πιο ουδέτερο».

«Το νομοσχέδιο προβλέπει αλλά δεν εμποδίζει στο γονέας 1 και γονεάς 2, ανοίγουμε Κερκόπορτα», είπε με νόημα.

«Μετατρέπουμε την μητρότητα σε αγοραία υπηρεσία, σχολίασε. Ανοίγει το δρόμο για να συμβεί αυτό που δεν προβλέπει το νομοσχέδιο. Αυτά θα συμβούν».

«Τι λέει ο πρόλογος της έκθεσης. Είναι σημαντικό να επιτρέπει μη παραδοσιακούς γονικούς σχηματισμούς ακόμη και για περισσότερους από δύο γονείς. Θα χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα. Ειδικά για τις χώρες που έχουν ήδη εξισώσει τη συμβίωση ομοφύλων με γάμο. Για να μην κληθούμε να αναγνωρίσουμε τέτοια τερατώδη σχήματα», είπε ο Σαμαράς και πρόσθεσε ότι όλα γίνονται υπό την πίεση ενός ισχυρού λόμπι.

Κάποιοι λοιπόν πειραματίζονται σε βάρος αθώων παιδιών. Πειραματίζονται με τις ψυχές αγέννητων παιδιών… στο όνομα μιας μειοψηφίας. Σπρώχνουν την κοινωνία σε διχασμό, στα άκρα, για ένα καπρίτσιο.

Τα παιδιά μας δεν είναι πειραματόζωα!

Ο πατέρας και η μάνα μας δεν είναι κοινωνικές κατασκευές!

Επίσης, οι (………) που ψήφισαν το νομοσχέδιο δεν είναι βουλευτές, είναι «μαλιστάνθρωποι».

Πηγή

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular