Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΘήβα: Εξαφάνιση 59χρονου – Αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας

Θήβα: Εξαφάνιση 59χρονου – Αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας

Συναγερμός για την εξαφάνιση του Γεωργίου Ντζούφρα, ηλικίας 59 ετών στη Θήβα

Μεγάλη κινητοποίηση των αρχών για την εξαφάνιση του Γεωργίου Ντζούφρα, ηλικίας 59 ετών στη Θήβα. Όπως ανακοινώθηκε από το «Χαμόγελο του Παιδιού», ο αγνοούμενος άνδρας αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Η εξαφάνιση του 59χρονου Γεωργίου Ντζούφρα κινητοποίησε την αστυνομία στη Θήβα. Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού», την Κυριακή (28 Ιανουαρίου), στις 26 Ιανουαρίου, απογευματινές ώρες εξαφανίστηκε από την περιοχή της Θήβας, ο Γεώργιος Ντζούφρας, 59 ετών.

«Το ”Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Γεώργιου Ντζούφρα σήμερα στις 28/1/2023 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του. Καθώς ο ενήλικος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας που δυσκολεύουν τον προσανατολισμό και την επικοινωνία του, υπάρχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο. Επιπλέον, για την εξαφάνιση έχει κινητοποιηθεί η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» του Οργανισμού μας μαζί με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, την Ομάδα Διάσωσης Δέλτα καθώς και την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων Θήβας.

Ο Γεώργιος Ντζούφρας έχει ύψος 1,65 μ., είναι αδύνατος, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε καφέ παντελόνι και μπλε μπουφάν. Κρατούσε μπλε τσαντάκι.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular