Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΘεσσαλονίκη: «Μπλόκο» της Αστυνομίας στο μπλόκο αγροτών στα Μάλγαρα

Θεσσαλονίκη: «Μπλόκο» της Αστυνομίας στο μπλόκο αγροτών στα Μάλγαρα

Κλούβα των ΜΑΤ έκλεισε την πορεία των τρακτέρ που θέλησαν να κλείσουν την Εθνική Οδό

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες από Μάλγαρα, Κύμινα και Χαλάστρα που προσπάθησαν να κλείσουν με τα τρακτέρ τους το ρεύμα κυκλοφορίας της Εθνικής Οδού προς Θεσσαλονίκη λίγο πριν από τα διόδια των Μαλγάρων. Ωστόσο, οι αστυνομικοί με τη βοήθεια κλούβας των ΜΑΤ τους έκλεισαν τη διέλευση.

Αυτή την ώρα, αγρότες με τα τρακτέρ βρίσκονται μπροστά στήν κλούβα των ΜΑΤ κορνάροντας παρατεταμενα, ενώ, μέχρι στιγμής τα πνεύματα ειναι ήρεμα.

Οι αγρότες με περίπου 100 τρακτέρ βρίσκονται από την περασμένη Παρασκευή στον κόμβο των Μαλγάρων και ζητούν εδώ και τώρα λύσεις στα αιτήματα τους μεταξύ των οποίων είναι το αφορολόγητο πετρέλαιο από την αντλία και να πληρώνουν 7 λεπτά την κιλοβατώρα του ηλεκτρικού ρεύματος.

Χτες το μεσημέρι είχαν κλείσει -χωρίς τρακτέρ- το ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας καθώς είχαν πραγματοποιήσει συνέλευση πάνω στο οδόστρωμα ο οποίος διήρκησε περίπου 30 λεπτά.

Να σημειωθεί ότι οι αγρότες της Μακεδονίας βρίσκονται σε διάφορα μπλόκα όπως στον κόμβο της Μυρσίνης στα Γρεβενά, στον κόμβο Φιλώτα στην Φλώρινα, στο Δερβένι, στο Στρυμονικό, στον κόμβο Νησιλίου στη Βέροια αλλά και στον κόμβο Μουδανιών στην Χαλκιδική.

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular