Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΣΥΡΙΖΑ: Άστραψε και βρόντηξε ο Φλαμπουράρης στην πολιτική γραμματεία – Ένταση και...

ΣΥΡΙΖΑ: Άστραψε και βρόντηξε ο Φλαμπουράρης στην πολιτική γραμματεία – Ένταση και με Θεοχαρόπουλο

Σε συγκρουσιακό κλίμα διεξάγεται η συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Εντάσεις και διαξιφισμοί στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, πυροδοτούν διάφορα οργανωτικά θέματα,όπως το ζήτημα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για την εκλογή συνέδρων, αλλά και η επιχειρούμενη αναβολή της εκλογής των συντονιστικών οργάνων στις Οργανώσεις Μελών και τις Νομαρχιακές Οργανώσεις.

Η πρώτη «βολή» σημειώθηκε από τον Αλέκο Φλαμπουράρη, ο οποίος αντέδρασε έντονα στη διαφαινόμενη αναβολή των εκλογών που είναι προγραμματισμένες την Κυριακή. Ο ίδιος έκανε λόγο για «ασέβεια» στο κομματικό όργανο.

Οι τόνοι ανέβηκαν και τα πνεύματα οξύνθηκαν ακόμα περισσότερο, όταν ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι για κάθε θέμα που υπάρχει διαφωνία, τότε θα διοργανώνεται δημοψήφισμα. Αυτό προκάλεσε μεγάλη δυσαρέσκεια σε μεγάλο αριθμό των στελεχών του κόμματος.

Τη σκυτάλη των… διαξιφισμών πήρε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην παρουσία του Διονύση Τεμπονέρα στη χθεσινή εκδήλωση της «Εφημερίδας των Συντακτών», στην οποία μάλιστε παρευρέθηκε απροειδοποίητα και ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Δεν είναι δυνατόν ο πρόεδρος του κόμματος να νομιμοποιεί με τη στάση του εκδηλώσεις στις οποίες παρευρίσκονται στελέχη που υπέκλεψαν έδρες από τον ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στα σημερινά στελέχη της Νέας Αριστεράς…

Πηγή

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular