Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΣτυλιανίδης για τα στελέχη του Λιμενικού: Αμείλικτοι σε φαινόμενα διαφθοράς και παράβασης...

Στυλιανίδης για τα στελέχη του Λιμενικού: Αμείλικτοι σε φαινόμενα διαφθοράς και παράβασης καθήκοντος

Σε εξέλιξη η ΕΔΕ για τους λιμενικούς που κατηγορούνται για συμμετοχή στο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης

Σε διαθεσιμότητα έθεσε άμεσα ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Αλεξανδράκης τα δύο στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής που κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Σημειώνεται ότι έχει ήδη διαταχθεί για την υπόθεση η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ).

Ο Χρήστος Στυλιανίδης, υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής προέβη στην ακόλουθη δήλωση σε σχέση με την εν λόγω υπόθεση:

«Δηλώνω κατηγορηματικά ότι το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής είναι αμείλικτα σε φαινόμενα διαφθοράς και παράβασης καθήκοντος που αφορούν στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. έχουν διαχρονικά πολύ στενή συνεργασία με την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας με πάγιο στόχο την καταπολέμηση και πάταξη κάθε έκνομης ενέργειας και φαινομένων διαφθοράς. Όσοι κρίνονται αρμοδίως από την ελληνική δικαιοσύνη ως επίορκοι βαθμοφόροι δεν έχουν καμία απολύτως θέση στις τάξεις του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής».

Πηγή

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular