Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΣτέφανος Κασσελάκης - φιάσκο: Θεία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ η πλημμυροπαθής στο Βόλο;...

Στέφανος Κασσελάκης – φιάσκο: Θεία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ η πλημμυροπαθής στο Βόλο; Σάλος στο Twitter

Στέφανος Κασσελάκης – φιάσκο: Ο Στέφανος Κασσελάκης εμφανίστηκε να μπαίνει αυθόρμητα σε σπίτια, να βγάζει ακόμη και τα παπούτσια του για να μην λερώσει

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε πρόσφατα τον Βόλο και πήγε σε σπίτια πλημμυροπαθών. Κάποιοι μάλιστα έσπευσαν να πουν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε ένα «σόου μπροστά στις κάμερες».

Και το ερώτημα είναι ένα: Κατά πόσο η επίσκεψή του στους πλημμυροπαθείς ήταν στημένη ή όχι… Τις τελευταίες ώρες επικρατεί όργιο φημολογίας στο Twitter ότι το σπίτι πλημμυροπαθούς που επισκέφθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήκει σε συγγενή βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Μέχρι εδώ τα πράγματα είναι σωστά. Γιατί ζημιές έχουν υποστεί τα σπίτια πολλών πολιτών στον Βόλο. Όμως, δεν μπορεί κάποιος να διαφημίζει την επίσκεψη και την ίδια στιγμή να είναι στημένη.

Πιο συγκεκριμένα, στο Twitter επικρατεί «οργή» για την επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη σε σπίτια με την κάμερα να καταγράφει τα γεγονότα.

Στέφανος Κασσελάκης – φιάσκο: Η πλημμυροπαθής θεία Ελένη, βουλευτή του… ΣΥΡΙΖΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης εμφανίστηκε να μπαίνει αυθόρμητα σε σπίτια, να βγάζει ακόμη και τα παπούτσια του για να μην λερώσει. Συγκινήθηκε, αγκαλιάζοντας μια γυναίκα, την οποία διαβεβαίωσε ότι «δεν είναι μόνη».

Η αποκάλυψη ότι ένα από τα σπίτια αυτά, που τραβήχτηκαν οι εικόνες, ανήκει στη θεία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, προκάλεσε «βροχή» αντιδράσεων στα Social Media. Πρόκειται για τον βουλευτή Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο, ο οποίος μάλιστα, ήταν παρών στην επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στους πλημμυροπαθείς.

Ει @skasselakis? Τι λένε εδώ ρε μπαγάσα; #Βολος #Κασσελακης pic.twitter.com/9E9cH6IUtB

— Velzevoulis (@velzevoulis5406) October 2, 2023

Στο πατρικό της θείας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου το σόου με τις λάσπες.Το σπίτι όπου ο Στέφανος Κασσελάκης εμφανίζεται να βγάζει τα παπούτσια του πριν εισέλθει στο εσωτερικό του με την οικοδέσποινα να τον υποδέχεται αιφνιδιασμένη, είναι το πατρικό της Ελένης… pic.twitter.com/jpdekYanfO

— Νίκος🇬🇷Σωτηρόπουλος (@NIKSOTIROPOYLOS) October 3, 2023

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular