Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΡαγκούσης: «Μηδένα προ του τέλους μακάριζε» – Ξεκινάει η κρίσιμη συνεδρίαση του...

Ραγκούσης: «Μηδένα προ του τέλους μακάριζε» – Ξεκινάει η κρίσιμη συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ

Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου. 

Μέσα σε ιδιαίτερα βαρύ κλίμα, θα διεξαχθεί η κρίσιμη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία πραγματοποιείται στον απόηχο του ερωτηματολογίου που έθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης προς τα μέλη του κόμματος και το οποίο μετατράπηκε σε θρυαλλίδα εξελίξεων, καθώς 17 κορυφαία στελέχη ζήτησαν εξηγήσεις από τον πρόεδρο.

Στην Κουμουνδούρου, όπου και θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση, έχουν αρχίσει να προσέρχονται τα μέλη του ανώτατου καθοδηγητικού οργάνου, ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης θα συμμετάσχει μέσω zoom, καθώς βρίσκεται στο Λονδίνο. Όλα τα σενάρια για το μέλλον του κόμματος και του προέδρου, είναι ανοιχτά. Ουδείς μπορεί να αποκλείσει μια πιθανή όξυνση της κατάστασης, καθώς ο πρόεδρος δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει πίσω, ενώ τα κορυφαία στελέχη φαίνεται να έχουν χάσει την υπομονή τους, με τα καμώματα του.

Σε μια υπενθύμιση προέβη ο Γιάννης Ραγκούσης, η οποία προφανώς και έχει ως αποδέκτη τον Στέφανο Κασσελάκη, προσερχόμενος στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

«Θέλω να υπενθυμίσω ότι τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας έχουν εκλεγεί ως μέλη της Κεντρικής Επιτροπής από την ίδια εκλογική βάση, από τα χιλιάδες μέλη του κόμματος, τα οποία εξέλεξαν Πρόεδρο και τον Στέφανο Κασσελάκη, καταλήγοντας πως «μηδένα προ του τέλους μακάριζε».

Πηγή

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular