Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΠαύλος Μαρινάκης: Αμφισβητεί την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία ο Στέφανος Κασσελάκης; Δεν αρχίσαμε καλά

Παύλος Μαρινάκης: Αμφισβητεί την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία ο Στέφανος Κασσελάκης; Δεν αρχίσαμε καλά

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, έδωσε αιχμηρή απάντηση στο τελευταίο βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη από τη Βουλή και τις αναφορές του για χειροκροτητές και για «φωτιά» που πρέπει να μπει στο σύστημα.

Σκληρή ήταν η απάντηση του Παύλου Μαρινάκη στον Στέφανο Κασσελάκη, για όσα ανέφερε για τη Βουλή και τη διαδικασία ψήφισης των νόμων. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ρωτήθηκε για την τηλεοπτική συνέντευξη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Star και με αφορμή αυτή την ερώτηση, σχολίασε με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο την τελευταία ανάρτηση του κ. Κασσελάκη στα social media, μέσα από τη Βουλή.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να πούμε πολλά για τη συνέντευξη αυτή. Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Όσοι την παρακολούθησαν δυστυχώς βγάζουν συμπεράσματα. Εμείς θα επαναλάβουμε ότι θέλουμε να αναμετρηθούμε πολιτικά με τον κ. Κασσελάκη. Περιμένουμε θέσεις και προτάσεις. Αυτό χθες δεν το είδαμε, είδαμε κάτι άλλο», είπε αρχικά ο Παύλος Μαρινάκης και πρόσθεσε:

«Πριν από λίγο, είδα ένα βίντεο, και θα πρέπει να πούμε κάποια πράγματα. Χαρακτήρισε χειροκροτητές τους βουλευτές που ψηφίζουν νομοσχέδια, και είπε μάλιστα ότι πρέπει να βάλουμε φωτιά. Καταρχάς, επειδή επισκέπτεται πολύ το κοινοβούλιο σαν εξωκοινοβουλευτικός να μην περιορίζεται σε βόλτες για να μαθαίνει τους χώρους και το εστιατόριο, αλλά να μάθει και πως λειτουργεί το κοινοβούλιο».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε μάλιστα ότι: «Οι νόμοι, οφείλουμε να το πούμε, ψηφίζονται με βάση την αρχή της πλειοψηφίας η οποία είναι η βασικότερη αρχή της Δημοκρατίας μας. Χαρακτήρισε απαξιωτικά χειροκροτητές τους βουλευτές, εκλέγονται από εκατομμύρια συμπολίτες μας και ανέδειξαν τους εκπροσώπους μας. προέκυψαν από την κορυφαία δημοκρατική διαδικασία, από την οποία ο ίδιος δεν πέρασε διότι δεν είναι εκλεγμένος».

Τέλος, σημείωσε: «Εγώ δεν καταλαβαίνω τι θέλει να μας πει ο κ. Κασσελάκης. Αμφισβητεί την κοινοβουλευτική δημοκρατία; Αμφισβητεί την αρχή της πλειοψηφίας; Τι έχουν να πουν οι βουλευτές του κόμματός του, και τα υπόλοιπα κόμματα, για όσα είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Νομίζω ότι δεν ξεκινάμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. εκφράσαμε την ευχή να αποκτήσει η χώρα σοβαρή και αξιόπιστη αξιωματική αντιπολίτευση. Δεν το βλέπουμε αυτό, το αντίθετο βλέπουμε».

Πηγή

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular