Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΝίκος Ρωμανός: «Το Think Tank Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ τι άποψη έχει για...

Νίκος Ρωμανός: «Το Think Tank Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ τι άποψη έχει για την πρόταση του κ. Μαμουλάκη;»

Δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Ρωμανού για την αναφορά του βουλευτή κ. Μαμουλάκη σχετικά με τα δίδακτρα στα δημόσια πανεπιστήμια

Σε δήλωση σχετικά με τα όσα ανέφερε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Χάρης Μαμουλάκης προχώρησε ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Ρωμανού:

«Από τη μία κροκοδείλια δάκρυα για τη δήθεν υποβάθμιση της δωρεάν δημόσιας εκπαίδευσης και το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά Πανεπιστήμια, που στην πραγματικότητα αυξάνει τη χρηματοδότηση των δημόσιων ΑΕΙ και από την άλλη προτάσεις για δίδακτρα στα δημόσια Πανεπιστήμια που ακούσαμε χθες από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μαμουλάκη! Πραγματικά, ουδείς μπορεί να παρακολουθήσει πλέον το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Άραγε το νεοσύστατο think tank Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ τι άποψη έχει για την πρόταση του κ. Μαμουλάκη; Λογικά όταν επιστρέψει ο Πρόεδρος από την εκδρομική επίσκεψή του στην Καλαμπάκα, θα τους ρωτήσει και θα μας ενημερώσει!»

Μαμουλάκης: «Θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε για δίδακτρα στα δημόσια πανεπιστήμια»

Ο Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρης Μαμουλάκης τόνισε στη βραδινή εκπομπή μεταξύ άλλων πως προτεραιότητα πρέπει να αποτελεί η ενίσχυση των υπαρχόντων ιδρυμάτων, ενώ διαφώνησε με τον υπουργό Μετανάστευσης & Ασύλου, Δημήτρη Καιρίδη, σχετικά με το ύψος των διδάκτρων στα πανεπιστήμια της Αγγλίας.

Όμως η φράση που προκάλεσε την αντίδραση της Κυβέρνησης, ήταν η δήλωση του κ. Μαμουλάκη πως «θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε για δίδακτρα στα δημόσια πανεπιστήμια».

Πηγή

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular