Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΝέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης: "Στους συντρόφους ο πρώτος είναι...

Νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης: “Στους συντρόφους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος πρώτος”

Νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης με μια θριαμβευτική νίκη επί της αντιπάλου του Έφης Αχτσιόγλου

Μετά από δυο εκλογικούς γύρους, πολλή τοξικότητα, με στελέχη παλαιά και νέα του ΣΥΡΙΖΑ να μιλούν όσο ανοικτά δεν είχαν μιλήσει ποτέ, ο νεοεισελθείς στην πολιτική Στέφανος Κασσελάκης επελέγη από τους 133.261 του ΣΥΡΙΖΑ να ηγηθεί του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Εκτός απροόπτου, ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος επικράτησε με 56,69% έναντι της Έφης Αχτσιόγλου που συγκέντρωσε το 43,31% θα είναι ο δεύτερος αρχηγός κόμματος που θα είναι εξωκοινοβουλευτικός. Θα είναι επίσης ο πρώτος αρχηγός κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που θα είναι εξωκοινοβουλευτικός.

Νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης: «Το φως κέρδισε»
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ως νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ευχαριστώ τα 150.000 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν και έδειξαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ και θα κερδίσει από εδώ και πέρα» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης ενώ το πλήθος φώναζε: Στέφανε προχώρα, άλλαξέ τα όλα!

«Ο τόπος χρειάζεται φως» τόνισε ξανά ο Στέφανος Κασσελάκης και ευχαρίστησε τον Νίκο Παππά για τη στήριξή του. Tον κάλεσε δίπλα του στην εξέδρα από την οποία απηύθυνε την ομιλία του. Εκείνη την ώρα ο κύριος Παππάς ήταν μέσα στα γραφεία της Κουμουνδούρου, λίγα λεπτά αργότερα όμως βγήκε, στάθηκε δίπλα του.

Το «ευχαριστώ» στον σύντροφό του
«Το τελευταίο ευχαριστώ πάει στην οικογένειά μου. Όλη την οικογένειά μου, ξαδέρφια, θείους ανίψια και να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον αδερφό μου, την μητέρα και τον πατέρα μου. Αλλά πάνω απ’ όλα, την δική μου προσωπική οικογένεια και αυτή είναι ο Τάιλερ. Να πω στον Τάιλερ ευχαριστώ. Είσαι ο λόγος που είμαι εδώ»!

«Επικοινώνησα με την Έφη Αχτσιόγλου που με συνεχάρη. Και εγώ από την πλευρά μου της έδωσα συγχαρητήρια για τον αγώνα της. Και της είπα ότι την εκτιμώ και προσβλέπω πραγματικά στην επόμενη μέρα στη συνεργασία της για να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ η μεγάλη δημοκρατική παράταξη που θα αλλάξει τον τόπο» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Είμαστε εδώ χάρη στην ελληνική κοινωνία. Δεν είμαι φαινόμενο, είμαι η φωνή μιας κοινωνίας που σέβομαι». «Δεν πρόκειται να σας προδώσω ποτέ» είπε 3 φορές ο Στέφανος Κασσελάκης.

Και έκλεισε με νόημα: «Στους πολέμους, ο πρώτος είναι πρώτος και o δεύτερος δεν είναι τίποτα. Αλλά στους συντρόφους, ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι πρώτος»!

Τέλος ανέφερε ότι «από αύριο θα σχεδιάσω το πρώτο μου ταξίδι που θα είναι στους αδελφούς μας στην Κύπρο».

Λίγο πριν τη μία, μετά τα μεσάνυχτα, ο Στέφανος Κασσελάκης έφυγε από την Κουμουνδούρου, παρέα με τον σύντροφο και τον σκύλο τους.

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular