Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΜεσολόγγι: Αποκάλυψη – Πήρε τηλέφωνο τον Μπάμπη ενώ τον είχε δολοφονήσει

Μεσολόγγι: Αποκάλυψη – Πήρε τηλέφωνο τον Μπάμπη ενώ τον είχε δολοφονήσει

Μεσολόγγι: Απίστευτες αποκαλύψεις έφερε η άρση τηλεφωνικού απορρήτου καθώς ο 50χρονος κρεοπώλης πήρε τηλέφωνο τον Μπάμπη ενώ τον είχε δολοφονήσει

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τα όσα έκανε ο 50χρονος κρεοπώλης μετά τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου καθώς μια ημέρα μετά, αφότου τον σκότωσε, τον… πήρε τηλέφωνο!

Σύμφωνα με το STAR ο κρεοπώλης έκανε τρεις κλήσεις την επόμενη ημέρα της 4ης Ιανουαρίου, ημερομηνία της δολοφονίας του κρεοπώλη. Σύμφωνα με την άρση απορρήτου την 5η Ιανουαρίου από τις 3:30 το μεσημέρι έως τις 3:40 ο κρεοπώλης έκανε τρία τηλεφωνήματα.

Η μια ήταν λάθος, καθώς είχε βάλει ένα ψηφίο ακόμη ενώ οι άλλες δυο ήταν στο τηλέφωνο του Μπάμπη Κούτσικου!

Τα σενάρια είναι δυο για την κίνηση αυτή: Είτε ήξερε πως θα γίνει άρση απορρήτου και οι κλήσεις έγιναν για να δείξει πως και εκείνος ανησυχούσε, ρίχνοντας «στάχτη στα μάτια» των Αρχών, είτε επειδή κάπου πέταξε το κινητό και ήθελε να δει αν καλεί ακόμα!

Προσπαθούσαν να πουλήσουν αρχαία Μπάμπης και κρεοπώλης;

Νέες αποκαλύψεις για το θρίλερ του Μεσολογγίου καθώς η ανάκτηση σβησμένων δεδομένων από το κινητό ατόμου της ευρύτερης παρέας του Μπάμπη Κούτσικου και του κρεοπώλη ανατρέπει τα δεδομένα.

Σύμφωνα με το STAR και την νυχτερινή εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη την Τετάρτη (07/02) στα μηνύματα που έχουν ανακτηθεί φέρεται οι δυο άνδρες να συζητούν την παράνομη πώληση αρχαιοτήτων.

Σημειώθηκε δε λίγες ώρες νωρίτερα πως οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έπαθαν… σοκ όταν εντόπισαν μηνύματα τα οποία ενέπλεκαν και τους δυο άνδρες σε παράνομες δραστηριότητες.

Εν αναμονή της άρσης απορρήτου

Οι εισαγγελικές αρχές έχουν διατάξει την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών για αρκετά πρόσωπα. Συγκεκριμένα, έχει διαταχθεί η άρση απορρήτου δύο συσκευών που ανήκαν στον Μπάμπη, μιας με ελληνική σύνδεση και μιας με ιταλική για το χρονικό διάστημα από 1/1/24 έως και 6/1/24.

Το ίδιο έχει ζητηθεί να γίνει και για μια σύνδεση του κρεοπώλη για το ίδιο χρονικό διάστημα. Ζητήθηκε, επίσης, να γίνει ανάκτηση διαγραμμένων κλήσεων κι εξαγωγή δεδομένων από την τηλεφωνική συσκευή του κρεοπώλη, να δοθούν στοιχεία από δεδομένα του υπολογιστικού νέφους της εταιρείας Google και το Google Cloud του 31χρονου πάλι για το χρονικό διάστημα 1/1/24 – 6/1/24.

Στη συνέχεια κατατέθηκε αίτημα για συμπληρωματική άρση, που ζητά για όλες αυτές τις τηλεφωνικές συνδέσεις να διευρυνθεί το χρονικό διάστημα και να γίνει εξαγωγή συνόλου δεδομένων για το χρονικό διάστημα από 1/1/23 έως και 1/1/24. Επίσης βρέθηκε μια κάρτα sim του κρεοπώλη που ζητήθηκε να ελεγχθεί πάλι από 1/1/23 – 7/1/24.

Στο μικροσκόπιο των εγκληματολογικών εργαστηρίων είναι ακόμα το κινητό τηλέφωνο μέλους της ευρύτερης παρέας του Μεσολογγίου, το οποίο κατασχέθηκε κι ελέγχεται για το χρονικό διάστημα 1/1/23 έως 14/1/24, ενώ το ίδιο κινητό ελέγχεται και για το διάστημα 1/1/24 – 14/1/24.

Τέλος έχει ζητηθεί η άρση τραπεζικού απορρήτου για όλες τις τραπεζικές συναλλαγές του κρεοπώλη και του Μπάμπη.

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular