Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΜεγάλο φίλο της Σερβίας χαρακτήρισε ο Βούτσιτς τον πρωθυπουργό – Η φωτογραφία...

Μεγάλο φίλο της Σερβίας χαρακτήρισε ο Βούτσιτς τον πρωθυπουργό – Η φωτογραφία με την μπάλα

Ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς φιλοξένησε το βράδυ της Κυριακής, στην οικία του στο Βελιγράδι, τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Βούτσιτς ανήρτησε στο Instagram φωτογραφία μαζί με τον Έλληνα πρωθυπουργό μπροστά από μία εστία ποδοσφαίρου όπου έγραψε:

«Αυτήν την εστία πίσω από τον πρωθυπουργό Μητσοτάκη και εμένα την αγόρασε ο πατέρας μου για τον μικρό Βούκαν (σ.σ. Ο εξάχρονος γιος του Αλ. Βούτσιτς). Ο Κυριάκος και εγώ απλά βγήκαμε φωτογραφία με την μπάλα. Χαίρομαι που μπορώ να φιλοξενήσω έναν μεγάλο φίλο της Σερβίας, είμαι περήφανος για την προσωπική μας σχέση, πιστεύω ότι θα επιτύχουμε σπουδαία αποτελέσματα στη βελτίωση της συνεργασίας μεταξύ των αδελφών λαών, του σερβικού και του ελληνικού».

https://www.instagram.com/p/C3N6pPSsYMR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού στη Σερβία

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποιεί επίσκεψη εργασίας στο Βελιγράδι, όπου σήμερα το πρωί θα έχει συνομιλίες με τον πρόεδρο της Σερβίας. Θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών των δύο χωρών και το μεσημέρι οι δύο ηγέτες θα απευθύνουν χαιρετισμό σε ελληνοσερβικό επιχειρηματικό φόρουμ που διοργανώνεται από το Εμπορικό Επιμελητήριο της Σερβίας.

Τον Έλληνα πρωθυπουργό στην επίσκεψη του στη Σερβία συνοδεύουν ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Φραγκογιάννης, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας και ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θόδωρος Σκυλακάκης.

Πηγή

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular