Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΜακελειό στην Γλυφάδα: Πληροφορίες πως ο δράστης είχε 1,5 εκατ. ευρώ σε...

Μακελειό στην Γλυφάδα: Πληροφορίες πως ο δράστης είχε 1,5 εκατ. ευρώ σε λογαριασμό στην Ελβετία

Νέες αποκαλύψεις για το παρασκήνιο του μακελειού στη Γλυφάδα

Σωρηδόν αποκαλύπτονται νέα στοιχεία με αφορμή την υπόθεση του μακελειού της Γλυφάδας.

Πριν από λίγο όπως αναφέρθηκε στο MEGA ο Αιγύπτιος δράστης φέρεται να είχε σχεδόν 2 εκατομμύρια ευρώ σε λογαριασμούς σε Ελβετία και Ελλάδα.

Αναλυτικά όπως αναφέρθηκε από τον Βασίλη Λαμπρόπουλο σχετικά με τους λογαριασμούς του Αιγύπτιου δράστη: «Έχουν περάσει 1.5 εκατομμύρια ευρώ σε λογαριασμό της Ελβετίας που έχει μαζί με την αδερφή του και 500.000 σε ελληνική τράπεζα».

Απειλές κατά του δράστη

O Γιώργος Καλιακμάνης, πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, μίλησε στο LIVE NEWS για την υπόθεση.

«Πήρε την τσάντα, ανέβηκε, άφησε την τσάντα στη σκάλα μπήκε στο γραφείο της Μ. Καρνέση. Φαίνεται πως ζήτησε να μείνει στο σπίτι. Υπάρχουν μαρτυρίες που λένε πως τις προηγούμενες ημέρες κάποιος τον πήρε τηλέφωνο και του είπε πως ‘’αν δεν φύγεις από το σπίτι θα σε κάψω σαν ποντίκι’’. Το έχει πει ο ίδιος σε ανθρώπους της εταιρίας και εκεί οι το έχουν καταθέσει. Το άλλο που προκύπτει από τις καταθέσεις είναι πως δεν ήθελε να σκοτώσει κανέναν άλλον πέρα από τη Μαρία Καρνέση. Οι καταθέσεις λένε πως δεν έψαξε να βρει τη Δέσποινα Καρνέση. Μέχρι να γεμίσει την καραμπίνα, η Μαρία έφυγε και πήγε στο γραφείο του γαμπρού της, τότε ακολούθησε ο 70χρονος. Από τη αστυνομία γίνεται άρση του τηλεφωνικού απορρήτου αλλά προσπαθούν δουν και το εάν συνάντησε κάποιον πριν πάει στην εταιρία».

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular