Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΜακελειό στη Γλυφάδα: «Ο καπετάνιος θρηνεί τον χαμό της αδελφής του και...

Μακελειό στη Γλυφάδα: «Ο καπετάνιος θρηνεί τον χαμό της αδελφής του και του κουνιάδου του» λέει ο δικηγόρος του Σπύρου Καρνέση 

Ο δικηγόρος του καπετάνιου Σπύρου Καρνέση, με αφορμή τη δολοφονική επίθεση που πραγματοποίησε στα γραφεία της εταιρείας στη Γλυφάδα, ο 75χρονος Αιγύπτιος δήλωσε ότι «Ο καπετάνιος είναι συγκλονισμένος από την τριπλή δολοφονία. Θρηνεί τον χαμό της αδελφής του και του κουνιάδου του».

Επισήμανε επίσης ότι «αυτή η τραγωδία είναι πρωτοφανής για τα ελληνικά εγκληματολογικά χρονικά. Μέσα σε αυτό το κάδρο μπήκε και η ενδοοικογενειακή, ιδιωτική διαφορά – διαφωνία- διένεξη – μεταξύ μελών της οικογένειας που περιελάμβανε και κάποιους από τα θύματα, την αδελφή και τον κουνιάδο,η οποία όπως είπε – «κρατήθηκε στο πλαίσιο της ιδιωτικότητας».

«Το τραγικό γεγονός με την οδύνη που προκάλεσε, έρχεται αυτή η οδύνη να επιτείνεται όταν γίνεται φέιγ – βολάν αυτή η ενδοοικογενειακή διαφορά», πρόσθεσε.

Ο κ. Μυνωλογιάννης τόνισε ωστόσο ότι «ένας δολοφόνος και ταυτόχρονα αυτόχειρας λειτουργεί για τον εαυτό του. Ο δράστης είναι αμέτοχος στην ενδοοικογενειακή διαμάχη. Ο δράστης ήταν ένας άνθρωπος της οικογένειας, τον είχε βαφτίσει Χριστιανό η μητέρα του εντολέα μου. Καταλαβαίνει κανείς τους δεσμούς που αναπτύσσονται αλλά δεν είχε καμία σχέση με τα εσωτερικά της οικογένειας.

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular