Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΚρήτη: Άφησαν εκτός πλοίου μητέρα με δύο παιδιά

Κρήτη: Άφησαν εκτός πλοίου μητέρα με δύο παιδιά

Η γυναίκα ταξίδεψε από την Κρήτη στην Αθήνα με τα παιδιά της για να παραστεί σε μία κηδεία, ωστόσο οι λιμενικοί δεν αναγνώρισαν το πιστοποιητικό της οικογενειακής της κατάστασης.

Συγκεκριμένα, απίστευτη ταλαιπωρία βίωσε μία οικογένεια από την Κρήτη, που βρέθηκε στην Αθήνα, καθώς δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν σπίτι τους με το πλοίο της γραμμής επειδή δεν είχαν μαζί τους πιστοποιητικά.

Πιο αναλυτικά, μία γυναίκα μαζί με τα δύο παιδιά της, 8 και 5 ετών, ταξίδεψε από την Κρήτη στην Αθήνα για να παραστεί σε μία κηδεία και το βράδυ της Δευτέρας πήγε στο λιμάνι του Πειραιά, προκειμένου να επιβιβαστεί στο πλοίο για να γυρίσει στην Κρήτη.

Εκεί όμως την περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη, καθώς σύμφωνα με το cretalive.gr στην είσοδο του καραβιού το πλήρωμα δεν επέτρεψε στην οικογένεια να ταξιδέψει, καθώς το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που είχε μαζί της η γυναίκα δεν αναγνωρίστηκε ως έγγραφο που να αποδεικνύει ότι τα παιδιά ήταν δικά της και απαίτησαν να δουν είτε διαβατήρια των παιδιών, είτε τα βιβλιάρια υγείας τους.

Όταν η γυναίκα διαμαρτυρήθηκε, πως δεν της είχαν ζητήσει ανάλογα χαρτιά από το λιμεναρχείο Ηρακλείου όταν ταξίδευε μια μέρα νωρίτερα από την Κρήτη, οι λιμενικοί επικαλέστηκαν το γράμμα του νόμου κι έτσι τα δυο μικρά παιδιά και η μητέρα ζουν μία περιπέτεια, την οποία σίγουρα δεν περίμεναν.

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular