Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΚικίλιας: Απαντά με μηνύσεις και αγωγές σε χρήστες social media

Κικίλιας: Απαντά με μηνύσεις και αγωγές σε χρήστες social media

Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης, είδε μια σειρά από λογαριασμούς χρηστών στην πλατφόρμα X να διακινούν πανομοιότυπο κείμενο

Με μήνυση και αγωγή απαντάει σε συγκεκριμένους χρήστες των social media ο Βασίλης Κικίλιας καθώς όπως ανέφερε αραδιάζουν με θράσος ψευδή στοιχεία εις βάρος του.

Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης, είδε μια σειρά από λογαριασμούς χρηστών στην πλατφόρμα X (πρώην twitter) να διακινούν πανομοιότυπο κείμενο στο οποίο αφήνει υπονοούμενα για την αξία και την απόκτηση της ακίνητης περιουσία του.

Μετά από αυτό, ο κ. Κικίλιας ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει μηνύσεις και αγωγές εναντίον τους και δηλώνοντας πως «η Δικαιοσύνη θα μετατρέψει τη λάσπη σας σε στήριξη για καρκινοπαθή παιδιά». Μάλιστα συμπεριέλαβε και τους επίμαχους λογαριασμούς του X που διακίνησαν την επίμαχη ανάρτηση.

Η ανάρτηση Κικίλια:

« Όταν διατυπώνονται τέτοιες «απορίες» αραδιάζοντας με θράσος ψευδή στοιχεία, τότε αρχίστε εσείς να παίζετε ΛΟΤΤΟ. Θα το χρειαστείτε σίγουρα μετά τη μήνυση και την αγωγή. H Δικαιοσύνη θα μετατρέψει τη λάσπη σας σε στήριξη για τα καρκινοπαθή παιδιά, για να βγει κι ένα καλό από αυτή την αθλιότητα.

Ανάμεσα στους χρήστες που διακινούσαν το κείμενο, είναι η γνωστή «Πεν Νταλαούρα».

Πηγή

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular