Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΚατερίνη: Χειροπέδες σε δύο άνδρες που έβαλαν φωτιά σε ταβέρνα στους Νέους...

Κατερίνη: Χειροπέδες σε δύο άνδρες που έβαλαν φωτιά σε ταβέρνα στους Νέους Πόρους

Σε εμπρησμό αποδίδεται η φωτιά που είχε εκδηλωθεί τον περασμένο Ιανουάριο σε οικογενειακή ταβέρνα στους Νέους Πόρους Πιερίας

Δύο άνδρες ηλικίας 44 και 49 ετών ταυτοποίησαν οι αρχές ως τους δράστες για την πυρκαγιά που είχε εκδηλωθεί τον περασμένο Ιανουάριο σε οικογενειακή ταβέρνα στους Νέους Πόρους Πιερίας.

Οι δράστες, με τη χρήση εύφλεκτου υλικού προκάλεσαν τη φωτιά, από την οποία προκλήθηκαν ζημιές ύψους 50.000 ευρώ, όπως κατέθεσαν οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης, σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε εις βάρος τους.

Το ανακριτικό υλικό της Πυροσβεστικής διαβιβάσθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης και άρχισε έρευνα για τον εντοπισμό των υπαιτίων. Κατά πληροφορίες, οι αστυνομικοί αξιοποίησαν υλικό από κάμερες ασφαλείας, «χαρτογραφώντας» το δρομολόγιο που ακολούθησαν οι φερόμενοι ως δράστες και έτσι έφθασαν στα ίχνη τους.

Οι δύο άνδρες, κάτοικοι Λάρισας, εξετάσθηκαν στο πλαίσιο της αστυνομικής προανάκρισης, αρνούμενοι την εμπλοκή τους στην υπόθεση, για την οποία φαίνεται πως δήλωσαν άγνοια.

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular