Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΚασσελάκης:  Παραχωρεί το σπίτι του στην Ιωάννα Κολοβού 

Κασσελάκης:  Παραχωρεί το σπίτι του στην Ιωάννα Κολοβού 

Ο Στέφανος Κασσελάκης προσφέρει το πατρικό του σπίτι για να φιλοξενηθεί η Ιωάννα Κολοβού, μαζί με το γιο της, έπειτα από την έξωση που έγινε στη δημοσιογράφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώνεται από το πρωί της Τετάρτης – που έγινε γνωστό το θέμα- από τη δήμαρχο Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη, η οποία είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Στέφανος Κασσελάκης της είπε να μεταφέρει στην Ιωάννα Κολοβού ότι της παραχωρεί για φιλοξενία το πατρικό του σπίτι στο Παγκράτι, προκειμένου να μείνει εκείνη με τον γιο της εκεί για όσο καιρό χρειαστεί.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, για τη νέα έξωση της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού από το σπίτι στου Ζωγράφου, αναφέρθηκε με δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι με τον πτωχευτικό νόμο που έφερε «άφησε απροστάτευτες την πρώτη κατοικία και τις εύλογες δαπάνες διαβίωσης».

Η δήλωση της Δώρας Αυγέρη:

Ο πτωχευτικός νόμος της Νέας Δημοκρατίας άφησε απροστάτευτες την πρώτη κατοικία και τις εύλογες δαπάνες διαβίωσης. Τον περασμένο Δεκέμβριο, κάνοντας σέρβις στους servicers, δεν αξιοποίησε καν τις προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Οδηγίας για τα κόκκινα δάνεια, την προστασία των δανειοληπτών και της πρώτης κατοικίας.

Τα σημερινά γεγονότα, όπως και αυτά πριν από ένα μήνα, με την έξωση οικογένειας αναπήρων παρουσία των ΜΑΤ, θα είναι σκηνές αλλεπάλληλες από ένα δυστοπικό μέλλον, αν δεν υπάρξει πολιτική αλλαγή.

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular