Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΚαραγκούνης: Διαφωνώ με την τροπολογία για τους μετανάστες, αλλά θα την ψηφίσω

Καραγκούνης: Διαφωνώ με την τροπολογία για τους μετανάστες, αλλά θα την ψηφίσω

Διαφωνία επί του άρθρου 4 της τροπολογίας για τη διαμονή μεταναστών που εισήλθαν παράτυπα στη χώρα, διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ. 

Αντιρρήσεις επί της τροπολογίας του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου για την άδεια διαμονής μεταναστών που βρίσκονται τουλάχιστον 3 χρόνια στην Ελλάδα, λίγες ώρες πριν από την ψήφισή της, εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης.

«Αν η τροπολογία είχε έρθει και με το σωστό τρόπο, εμπροθέσμως, να είχαμε τη δυνατότητα να το συζητήσουμε και μέσα στη Βουλή, θα καταλήγαμε σε καλύτερα συμπεράσματα και σίγουρα θα εκφράζαμε τις ενστάσεις μας όπως έπρεπε, με το σωστό κοινοβουλευτικό τρόπο» ανέφερε ο κ. Καραγκούνης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Αναφερόμενος στην κριτική γιατί αφού διαφωνούν δεν καταψηφίζουν, ο βουλευτής της ΝΔ είπε πως στόχος δεν είναι να δημιουργήσει πρόβλημα στην παράταξη.

Επίσης, επέρριψε αιφνιδιασμό στην κυβέρνηση.

Ειδικότερα, διατύπωσε ενστάσεις αναφορικά με το άρθρο 4 της τροπολογίας, λέγοντας πως δίνει την άδεια διαμονής σε μετανάστες με πολύ ελαστικούς όρους και προϋποθέσεις.

Πηγή

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular