Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΗράκλειο: Τέσσερις συλλήψεις για 27 διαρρήξεις – Ανάμεσά τους δύο 13χρονοι

Ηράκλειο: Τέσσερις συλλήψεις για 27 διαρρήξεις – Ανάμεσά τους δύο 13χρονοι

Η συμμορία είχε αφαιρέσει συνολικά το χρηματικό ποσό των 6.000 ευρώ, κινητά τηλέφωνα, συλλεκτικά χαρτονομίσματα, πακέτα τσιγάρων και διάφορα έγγραφα

Στα χέρια των Αρχών έπεσαν 4 άτομα, ανάμεσά τους δύο 13χρονοι αλλοδαποί, οι οποίοι φέρεται να εμπλέκονται σε τουλάχιστον 27 κλοπές και διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή το δήμου Ηρακλείου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η συμμορία είχε πραγματοποιήσει 19 κλοπές, ενώ εμπλέκονται σε ακόμα 8 απόπειρες. Εις βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακεκριμένης κλοπής, της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και επιπλέον της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Μετά από έρευνα των Αρχών διαπιστώθηκε ότι η συμμορία είχε αφαιρέσει συνολικά το χρηματικό ποσό των 6.000 ευρώ, κινητά τηλέφωνα, συλλεκτικά χαρτονομίσματα, πακέτα τσιγάρων και διάφορα έγγραφα. Στα σπίτια των κατηγορουμένων βρέθηκαν το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, μικροποσότητα κάνναβης και τρία κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, συνελήφθησαν και οι μητέρες των δυο ανηλίκων αλλοδαπών, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular