Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΗράκλειο: 13χρονη κατήγγειλε τον πατέρα της για ενδοοικογενειακή βία

Ηράκλειο: 13χρονη κατήγγειλε τον πατέρα της για ενδοοικογενειακή βία

Ηράκλειο: Το κορίτσι αρνούνταν να επιστρέψει στο σπίτι της 

Ένα κορίτσι 13 χρονών στο Ηράκλειο, που είχε φύγει από το σπίτι του χωρίς να το αναζητήσει κάποιος, κατήγγειλε την επόμενη μέρα στην αστυνομία ότι είναι θύμα ενδοοικογενεικής βίας.

Η ανήλικη από τη Βουλγαρία, πήγε την Τετάρτη στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε τον πατέρα της, ενώ όταν αυτός εντοπίστηκε, είπε ότι έψαχνε την κόρη του αλλά… δεν σκέφτηκε να πάει στην αστυνομία

Όπως αναφέρει το τοπικό creta24.gr, η 13χρονη δήλωσε τρομοκρατημένη στους αστυνομικούς ότι δεν θέλει να επιστρέψει στο σπίτι της.

«Ο μπαμπάς μου δεν μου μιλάει καλά, με βρίζει και με απειλεί», είπε η 13χρονη στους αστυνομικούς.

Η 13χρονη είχε φύγει μία ημέρα νωρίτερα από το σπίτι της αλλά δεν την είχε αναζητήσει κανείς, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί.

Πάντως, δεν είναι γνωστό το πού βρισκόταν τη νύχτα της Τρίτης το ανήλικο κορίτσι και το πώς κατάφερε να φτάσει στο αστυνομικό τμήμα, ενώ κανείς δεν πήγε στην αστυνομία για να δηλώσει την εξαφάνισή της.

Οι γονείς αναζητήθηκαν και όταν ο πατέρας της 13χρονης εντοπίστηκε, δήλωσε στους αστυνομικούς ότι έψαχνε την κόρη του, δεν την έβρισκε, αλλά δεν σκέφτηκε να πάει στην αστυνομία.

Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και ενδοοικογενειακή βία.

Το κορίτσι, δήλωσε στους αστυνομικούς πως έχει καλή σχέση μόνο με τη μητέρα της.

Για την ώρα, φιλοξενείται στην Παιδιατρική Κλινική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular