Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΗ Δέσποινα Καρνέση το πρόσωπο «κλειδί» για την Αστυνομία

Η Δέσποινα Καρνέση το πρόσωπο «κλειδί» για την Αστυνομία

Γλυφάδα: Η γυναίκα μέχρι στιγμής δεν είναι σε θέση να πει ούτε λέξη. Είναι το μόνο πρόσωπο που μπορεί να κατευθύνει την έρευνα.

Γλυφάδα: Πότε θα καταθέσει η Δέσποινα Καρνέση που γλίτωσε από το μακελειό

Η Δέσποινα Καρνέση, η γυναίκα που έχασε αδερφή, σύζυγο και συνεργάτη και έζησε όλη τη φρίκη κλειδωμένη σε ένα γραφείο μαζί με τη γραμματέα της, είναι η γυναίκα – κλειδί για την έρευνα της ασφάλειας καθώς αναμένεται να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν τόσο τα αιματοβαμμένα λεπτά της Δευτέρας όσο και πληροφορίες για το παρελθόν της οικογένειας με τον μακελάρη, τι σχέση της μαζί τους και αν υπήρξε κάποιο γεγονός που έριξε λάδι στη φωτιά και όπλισε το χέρι του “έμπιστου” Άρη.

Η γυναίκα μέχρι στιγμής δεν είναι σε θέση να πει ούτε λέξη. Έχει κληθεί από την ασφάλεια ωστόσο βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και ακόμα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει το τι συνέβη μέσα σε λιγότερο από 20 λεπτά. Οι αστυνομικοί αντιλαμβανόμενοι τη θέση της εκτιμούν ότι η γυναίκα θα δώσει κατάθεση μετά τις κηδείες των δικών της ανθρώπων και θα περιγράψει όλα όσα είδε, άκουσε και γνωρίζει. Είναι το μόνο πρόσωπο που μπορεί να κατευθύνει την έρευνα παρέχοντας σημαντικές πληροφορίες.

Οι αστυνομικοί θεωρούν κρίσιμη την κατάθεση της αδερφής της 77χρονης, Δέσποινας Καρνέση – Βλασσάκη, η οποία γλίτωσε από τα πυρά.

Ένα δεύτερο πρόσωπο που αναμένεται να καταθέσει και να δώσει ρίξει φως στην υπόθεση τόσο για το περιστατικό όσο και για τα ποσά στους λογαριασμούς του Αιγύπτιου, είναι συγγενικό του πρόσωπο το οποίο μέχρι σήμερα ήταν άγνωστο.

Οι αστυνομικοί έχουν ήδη συγκεντρώσει περισσότερες από 10 καταθέσεις από τους εργαζόμενους της ναυτιλιακής οι οποίοι ξεκαθαρίζουν το τοπίο για το πως έγινε το μακελειό ωστόσο αυτό που αναμένουν οι αρχές είναι η άρση τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου που έχει ήδη ζητηθεί. Οι αστυνομικοί περιμένουν τα αποτελέσματα και ερευνούν το ενδεχόμενο ο Άρης πριν θερίσει ζωές να εκμυστηρεύτηκε σε κάποιον την πράξη.

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular