Γλυφάδα: Σήμερα καταθέτει η Δέσποινα Καρνέση, η οποία γλίτωσε από τη δολοφονική μανία του 70χρονου δράστη την τελευταία στιγμή, καθώς κλειδώθηκε στην τουαλέτα του γραφείου της
Στα εγκληματολογικά έχουν μεταφερθεί τα όπλα του τριπλού φονικού στη Γλυφάδα και σε μία ανατρεπτική εξέλιξη εξετάζεται το ενδεχόμενο να ανήκουν στην οικογένεια Καρνέση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για αντίκες με το περίστροφο να χρονολογείται περίπου στο 1800 και με σβησμένους αριθμούς.
Σήμερα καταθέτει η Δέσποινα Καρνέση, η οποία γλίτωσε από τη δολοφονική μανία του 70χρονου δράστη την τελευταία στιγμή, καθώς κλειδώθηκε στην τουαλέτα του γραφείου της, ενώ ο σύζυγό της μαζί με την αδερφή της έπεσαν νεκροί από τα πυρά του Αιγύπτιου. Μέχρι στιγμής έχουν κληθεί κι έχουν καταθέσει περίπου 10 εργαζόμενοι.
Ο δράστη χρησιμοποίησε μία κοντόκανη καραμπίνα για να αιματοκυλήσει τη ναυτιλιακή εταιρία.
Για την τραγωδία στη Γλυφάδα με τους τρεις ανθρώπους από τον χώρο της ελληνικής ναυτιλίας που σκότωσε ο Αιγύπτιος Άρης και στη συνέχεια αυτοκτόνησε μίλησε στην ΕΡΤ ο ναυτιλιακός οικονομολόγος Γιώργος Ξηραδάκης.
«Η Μαρία πήγε και του είπε ότι πρέπει να φύγει από το σπίτι κι αυτό είναι το κομμάτι, το οποίο βεβαίως όλοι το καταδικάζουμε. Δεν πρέπει κανείς να παίρνει τον νόμο στα χέρια του, αλλά έγινε κάτι βαθύτερο. Στον Πειραιά έχουμε σοκαριστεί, αλλά δεν το θεωρούμε το κίνητρο εργατικό, ότι η απόλυσή του 75χρονου όπλισε το χέρι του», είπε.
Πολλά πράγματα είδαν το φως της δημοσιότητας, όχι τώρα που έγινε το φονικό, αλλά και από τη διαμάχη μεταξύ των αδελφών στο παρελθόν, επισήμανε στη συνέχεια ο αναλυτής εξηγώντας ότι μετά τον θάνατο του Προκόπη Καρνέση «τα πράγματα έγιναν πολύ στενάχωρα, αλλά αυτά δεν μας αφορούν», επεσήμανε ο αναλυτής.
«Είναι τιμή για οποιονδήποτε να ξέρει τον Σπύρο Καρνέση, τον καπετάνιο. Όταν μιλούσε στα συνέδρια ήταν κάτι το αληθινά ναυτιλιακό», πρόσθεσε και σχετικά με τις δύο αδερφές, ο κ. Ξηραδάκης είπε ότι κι αυτές ήταν φωτισμένες, η μια οικονομολόγος και η άλλη νομικός.