Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΕυαγγέλος Βενιζέλος: «Ο Λεωνίδας της Λακωνίας, ο αυθεντικός και μαχητικός, έπεσε ξαφνικά...

Ευαγγέλος Βενιζέλος: «Ο Λεωνίδας της Λακωνίας, ο αυθεντικός και μαχητικός, έπεσε ξαφνικά και πρόωρα»

Το μήνυμα του πρώην Προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για τον Λεωνίδα Γρηγοράκο, ο οποίος «έφυγε» σήμερα (09/02) από τη ζωή, σε ηλικία 71 ετών.

Ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Ευάγγελος Βενιζέλος, αποχαιρέτησε τον Λεωνίδα Γρηγοράκο, υπουργό και στέλεχος του κόμματος, ο οποίος απεβίωσε σήμερα (09/02) σε ηλικία 71 ετών.

«Όταν ο Λεωνίδας Γρηγοράκος κατάφερε να βγει νικητής από τη μεγάλη περιπέτεια της νοσηλείας του στην πρώτη, άγρια, φάση του κορονοϊού, μας έκανε να πιστέψουμε ότι διευθέτησε τη σχέση του με τον θάνατο.

Ήταν, άλλωστε, ο κατ’ εξοχήν ειδικός ως εντατικολόγος ο ίδιος και κυρίως ως ο πρόθυμος και αποτελεσματικός συμπαραστάτης κάθε ανθρώπου με πρόβλημα υγείας χωρίς καμία διάκριση. Δεν ήταν όμως αυτή η αλήθεια.

Η κοινή ανθρώπινη μοίρα υπερισχύει. Ο Λέων / Λεωνίδας, ο αυθεντικός, μαχητικός, ενθουσιώδης και συχνά εκρηκτικός φίλος μας, ο συγκυρηναίος της περιόδου των μνημονίων, ο Λεωνίδας της Λακωνίας, του ΕΣΥ, της δημοκρατικής παράταξης έπεσε ξαφνικά και πρόωρα.

Ικανοποιημένος γιατί πρόλαβε να δει τη Νάγια διάδοχό του στα βουλευτικά έδρανα. Αφήνει έντονη σφραγίδα και μεγάλο κενό. Τον αποχαιρετούμε με όλη μας την αγάπη και με τη σκέψη μας στη Σοφία, τη Νάγια και τη Μαρκέλλα», τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Πηγή

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular