Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΔημοσκόπηση ALCO: Στα «βράχια» ο ΣΥΡΙΖΑ – «Γάγγραινα» για τους Έλληνες η...

Δημοσκόπηση ALCO: Στα «βράχια» ο ΣΥΡΙΖΑ – «Γάγγραινα» για τους Έλληνες η ακρίβεια

Δημοσκόπηση ALCO: Από τον κακό στο χειρότερο πάει ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Στέφανο Κασσελάκη στο τιμόνι του, την ώρα που οι Έλληνες προσπαθούν να νικήσουν την ακρίβεια

Νέα μεγάλη δημοσκόπηση, αυτή τη φορά για τον ALPHA από την ALCO, δείχνει τον ΣΥΡΙΖΑ να πηγαίνει χρόνια προς τα πίσω, τη Νέα Δημοκρατία να παίζει χωρίς αντίπαλο και τους Έλληνες να αναζητούν λύσεις για να κερδίσουν το «τέρας» της ακρίβειας.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της ALCO, η Νέα Δημοκρατία είναι μπροστά με 28,2%, το ΠΑΣΟΚ παραμένει στη δεύτερη θέση με 12,2% ενώ σταθερά… τρίτος ο ΣΥΡΙΖΑ του Στέφανου Κασσελάκη με 10,2%.

Ωστόσο, το 45% όσων ρωτήθηκαν δήλωσαν πως δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι, ποσοστό το οποίο αυξήθηκε αρκετά από την προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας για τον ALPHA.

Με ποσοστό 87% τάχθηκαν υπέρ νέων μέτρων στήριξης κατά της ακρίβειας όσοι ερωτήθηκαν με το 38% να τονίζει πως το πρόβλημα είναι καθαρά ελληνικό.

Παράλληλα, δυσαρεστημένοι δήλωσαν οι 6 στους 10 για τους χειρισμούς της Κυβέρνησης στο αγροτικό ζήτημα.

Οι Ευρωεκλογές, από την άλλη, δεν θα αντιμετωπιστούν από τους πολίτες ως ευκαιρία για ψήφο διαμαρτυρίας καθώς στο συγκεκριμένο ερώτημα το 56% απάντησε αρνητικά και το 40% θετικά.

Τέλος, σε ερώτημα για το αποτέλεσμα των μέτρων αντιμετώπισης της φοροδιαφυγής το 69% απάντησε αρνητικά και μόλις το 20% θετικά.

Πηγή

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular