Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΑπαθής ο 28χρονος που είχε φυλακισμένη στο σπίτι τη σύζυγό του

Απαθής ο 28χρονος που είχε φυλακισμένη στο σπίτι τη σύζυγό του

Βόλος: Απαθής εμφανίζεται ο 28χρονος Αλβανός Κ.Α., που φέρεται να κρατούσε απομονωμένη στο σπίτι τους και να κακοποιούσε την 22χρονη σύζυγό του, μαζί με το 2.5 ετών παιδάκι τους, στις αλυκές.

Οι συγγενείς του απειλούν τώρα την οικογένεια της 22χρονης να πάρει πίσω την μήνυση και να επιστρέψει στον συλληφθέντα καθώς του… ανήκει, όπως λένε.

Βόλος: Ο 28χρονος δεν παραδέχεται την ενοχή του

Ο συλληφθείς, ο οποίος εξακολουθεί να κρατείται έως και αύριο Τρίτη οπότε και αναμένεται η απολογία του ενώπιον του ανακριτή, δεν είπε πολλά στους αστυνομικούς κατά την σύλληψη του στις 22/9, παρά μόνο πως δεν κακοποίησε την σύζυγο του και πως δεν έκανε τίποτα.

«Δεν χτύπησα την γυναίκα μου ούτε το παιδί μου. Είχαμε απλά έναν καβγά. Δεν την έχω χτυπήσει ποτέ», ανέφερε ο 28χρονος.

Η 22χρονη ωστόσο, φέρεται ήδη στην κατάθεση που έδωσε μέσα από το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, πριν μεταφερθεί σε κοινωνική δομή μαζί με την ανήλικη κορούλα της, να επιβεβαίωσε τα όσα αποκάλυψε η γειτόνισσα -σωτήρας της, για τα όσα βίωνε.

Το νέο Κωσταλέξι

Με την άφιξή της από την Αλβανία στον Βόλο ο σύζυγος απαγόρευσε στην 22χρονη κάθε επαφή με τον έξω κόσμο και το σπίτι τους έμοιαζε ακατοίκητο. Την ξυλοκόπησε άγρια όταν έγινε γνωστό το φύλο του παιδιού γιατί δεν ήθελε κορίτσι και οι ξυλοδαρμοί ήταν η καθημερινότητα της 22χρονης.

Όταν γεννήθηκε το παιδί ζούσαν πέντε μήνες με κλειστά παντζούρια. Μητέρα και βρέφος δεν έβλεπαν το φως του ήλιου. Στην αυλή και μόνο στην αυλή τους επιτρεπόταν να βγουν, μετά από πέντε μήνες. Το ξύλο ήταν καθημερινό και ανελέητο και δεν επιτρεπόταν στη μητέρα ούτε να επισκεφθεί γιατρό για τα εμβόλια του παιδιού, ούτε να καλέσει γιατρό στο σπίτι. Τα ψώνια έκανε ο 28χρονος, που εργαζόταν ποτέ σε οικοδομή και πότε σε κτηνοτροφικές εργασίες.

Βόλος: Φοβόταν να πάει στην Αστυνομία για να καταγγείλει τον σύζυγό της

Το θύμα περιέγραψε το καθεστώς τρόμου στο οποίο ζούσε, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως αν και οι πόρτες του σπιτιού δεν ήταν κλειδωμένες, εκείνη δεν έβγαινε και δεν πήγαινε στην αστυνομία να καταγγείλει τον σύζυγο της, εξαιτίας των σημαντικών απειλών που δεχόταν από αυτόν και του φόβου που της είχε καλλιεργήσει εδώ και τουλάχιστον δυο χρόνια.

Ψυχολόγοι από την πρώτη στιγμή βρίσκονται δίπλα στην μητέρα και την 2,5 ετών κόρη της, μπροστά στα μάτια της οποίας έγιναν όλα την περασμένη Πέμπτη (21/9).

Χτύπησε και την γειτόνισσα της 22χρονης

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του και κατόπιν, ασκήθηκαν οι σχετικές διώξεις. Ο 28χρονος Αλβανός επιτέθηκε στη σύζυγο του «και της προκάλεσε σωματικές βλάβες χτυπώντας την στο πρόσωπο και στο σώμα με τις γροθιές του και πιάνοντας την από το λαιμό. Όταν η περίοικος ……. γεν.1978 αντιλαμβανόμενη το εν λόγω περιστατικό προσέτρεξε σε βοήθεια, ο δράστης την απείλησε και της προκάλεσε επίσης σωματικές βλάβες στο πρόσωπο χτυπώντας την με το χέρι του».

Σε άλλο σημείο αναφέρεται: «…το τελευταίο χρονικό διάστημα των δυο ετών που συγκατοικούσαν στον Βόλο, αυτός δεν της επέτρεπε την έξοδο από το σπίτι, εκτός από ελάχιστες φορές που αυτό πραγματοποιήθηκε από κοινού, ενώ εντός του ανώτερου διαστήματος, υπήρξε συνεχόμενη χρονική διάρκεια πέντε μηνών όπου την εξανάγκασε με χρήση σωματικής βίας και απειλών σε μόνιμο περιορισμό στην οικία».

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular