Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΆγιος Παντελεήμονας: «Πώς ξέφυγα από τα χέρια του Δράκου των ασανσέρ» –...

Άγιος Παντελεήμονας: «Πώς ξέφυγα από τα χέρια του Δράκου των ασανσέρ» – Συγκλονίζει ανήλικο θύμα

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άνδρα που έχει τρομοκρατήσει τον Άγιο Παντελεήμονα, μετά τις σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών στις εισόδους των σπιτιών τους.

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε περιγράφει στο MEGA, η 13χρονη, μία από τις δύο ανήλικες που δέχθηκε την επίθεση.

«Με πλησίασε ένας άνδρας στην πόρτα του ασανσέρ και μου είπε ένα όνομα κι αν ξέρω που μένει. Όταν του είπα όχι, και πήγαν να ανοιξω την πόρτα μου κράτησε το χέρι και με τράβηξε το χέρι, πατώντας τα κουμπιά όλων των ορόφων. Στη συνέχεια άρχισε να με ακουπάει στο σώμα, άρχισα να τσιρίζω και μου έκλεισε το στόμα με το χέρι του.»

Θύμα του λεγόμενου «Δράκου των ασανσέρ» και μία 14χρονη, η οποία επίσης δέχθηκε επίθεση με τη μητέρα της να περιγράφει πώς άκουσε τα ουρλιαχτά της κόρης της.

Οι ανήλικες έχουν ήδη καταθέσει στην αστυνομία και έχουν δεί φωτογραφίες σεσημασμένων, χωρίς ωστόσο να έχουν αναγνωρίσει κάποιον. Οι αρχές εκτιμούν πως και στις 2 περιπτώσεις πρόκειται για τον ίδιο δράστη και συγκεντρώνουν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες της περιοχής.

Πώς έγιναν οι δύο επιθέσεις

Την περασμένη Δευτέρα στις 22 Ιανουαρίου, 13χρονη ενώ έμπαινε στην πολυκατοικία όπου μένει, ένας άγνωστος άνδρας την ακινητοποίησε και έκανε με τα δάχτυλα του χεριού του το σχήμα του όπλου για να της προκαλέσει φόβο, απειλώντας την ότι θα τη σκοτώσει. Ο δράστης με χρήση σωματικής βίας (χωρίς ωστόσο να την τραυματίσει τραυματισμό ) την ανάγκασε να παραμείνει εντός του ασανσέρ, την θώπευσε στο στήθος και στη συνέχεια αποχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Δύο ημέρες αργότερα, εμφανίστηκε στο Αστυνομικό τμήμα μαζί με τη μητέρα της μία 15χρονη, η οποία μία ημέρα νωρίτερα, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου επιστρέφοντας στο σπίτι της κι ενώ βρισκόταν στο ασανσέρ της πολυκατοικίας, ένιωσε την πόρτα του ανελκυστήρα να ανοίγει και μπαίνει ένας άγνωστος άνδρας. Ο δράστης μιλώντας αγγλικά και σπαστά Ελληνικά, επιχείρησε να συνομιλήσει μαζί της χωρίς να τα καταφέρει. Κατόπιν μόλις έσβησαν τα φώτα του ασανσέρ, την θώπευσε στο στήθος. Η ανήλικη άρχισε να φωνάζει και ο δράστης με το δεξί του χέρι, της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να την τραβήξει έξω από το ασανσέρ. Η ανήλικη κατάφερε να διαφύγει προς την οικία της και ο δράστης έτρεξε σε άγνωστη κατεύθυνση.

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular