Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΜαρινάκης για Φρέντι Μπελέρη: «Έχουμε νόμιμα εκλεγμένο δήμαρχο»

Μαρινάκης για Φρέντι Μπελέρη: «Έχουμε νόμιμα εκλεγμένο δήμαρχο»

Φρέντι Μπελέρης: Η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει αλλάξει τη στάση της για την υπόθεση του εκλεγέντος δημάρχου τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN. «Πρέπει να γίνουν σεβαστά τα αυτονόητα δικαιώματα του Φρέντι Μπελέρη, που είναι ο νόμιμα εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας, και ως προς το θέμα της ορκωμοσίας του και ως προς το τεκμήριο αθωότητας» διαμήνυσε.

Σε ό,τι αφορά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση, επισήμανε πως αν εν μέρει αρθεί η παραδοξότητα, αυτό είναι στα θετικά, επιμένοντας πως «έχουμε ένα νόμιμα εκλεγμένο δήμαρχο, ο οποίος αυτή τη στιγμή δεν έχει ορκιστεί».

Απευθυνόμενος στην Αλβανία για την ενταξιακή της πορεία στην ΕΕΕ, τόνισε πως περνάει από τον σεβασμό των κανόνων του κράτους δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση εκπτώσεις σε ζητήματα κράτους δικαίου και ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν κάνει, υπογράμμισε περαιτέρω.

Φρέντι Μπελέρης: «Η κυβέρνηση Ράμα δεν θέλει να χάσει τη Χειμάρρα γιατί θα βγουν στο φως πλαστογραφίες» λέει ο αδερφός του

Σε πολύ βαριές καταγγελίες προχώρησε ο αδερφός του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας Λεονάρδος Μπελέρης, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση Ράμα δεν θέλει να χάσει τη Χειμάρρα γιατί θα βγουν στο φως πλαστογραφίες.

«Η κυβέρνηση και προσωπικά ο κ. Ράμα δεν θέλει να χάσει τον δήμο Χειμάρρας. Γιατί θα βγουν πολλά στη φόρα. Συνεχίζουν να κάνουν αναθέσεις και πλαστογραφίες με τα οικόπεδα. Συνεχίζεται το πάρτι» δήλωσε ο Λεονάρδος Μπελέρης στην ΕΡΤ.

Ειδική αναφορά έκανε στην παραμονή του Γκέργκι Γκόρο στη θέση του, που αν και είχε αναφερθεί ότι θα φύγει, διέψευσε ότι έχει παραιτηθεί. «Ο κ. Γκόρο δεν μπορεί να ανασάνει αν δεν πάρει άδεια από τον κύριο Ράμα» τόνισε ο κ. Μπελέρης, επαναλαμβάνοντας την πρόταση του αδερφού του ότι αν δεν είναι δήμαρχος ο ίδιος, που έχει εκλεγεί, τότε θα πρέπει να αναλάβει τη θέση κάποιο άλλο εκλεγμένο πρόσωπο από την παράταξή του.

«Δυστυχώς έχουμε αναξιόπιστο συνομιλητή» είπε ο αδερφός του εκλεγμένου δημάρχου Φρέντι Μπελέρη, εκτιμώντας ότι ο Γκόρο θα παραμείνει στη θέση του «όσο θέλει ο κ. Ράμα».

Μάλιστα, ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός της Αλβανίας προτιμά να θυσιάσει το μέλλον του λαού του και να μην μπει η Αλβανία στην ΕΕ, παρά να χάσει τον δήμο Χειμάρρας.

Εκτίμησε μάλιστα ότι οι κινήσεις του οφείλονται στο γεγονός ότι έχουν γίνει «πλαστογραφίες σε ανώτατο επίπεδο και δυστυχώς κάτω από την ομπρέλα του κ. Ράμα πρέπει να προστατευτούν πολλά άτομα».

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular