Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΝέο, υπερσύγχρονο κατάστημα ΑΒ στο Μαρούσι: Υγεία, βιωσιμότητα και ο καταναλωτής στο...

Νέο, υπερσύγχρονο κατάστημα ΑΒ στο Μαρούσι: Υγεία, βιωσιμότητα και ο καταναλωτής στο επίκεντρο

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, που πάντα δίνει τον καλύτερό της εαυτό για να μας προσφέρει όλα όσα χρειαζόμαστε, αυτή τη φορά δημιούργησε ένα υπερσύγχρονο κατάστημα στο Μαρούσι, μόλις λίγα λεπτά από το δαχτυλίδι, στον κόμβο Κηφισίας.

Τα ψώνια στο supermarket – ειδικά η «μεγάλη», εβδομαδιαία επίσκεψη σε αυτό – είναι σπουδαία υπόθεση για καθέναν μας. Είναι μια «υποχρέωση» που αγαπάμε να «διεκπεραιώνουμε», είναι μία εμπειρία που μας δίνει τη δυνατότητα να φανταστούμε, να εμπνευστούμε και να δοκιμάσουμε νέες επιλογές. Όταν μάλιστα, αυτή η έξοδος έχει ως αγοραστικό προορισμό ένα μέρος που συνδυάζει την υψηλή ποιότητα με την προσιτή αξία, για όλους, έναν αγοραστικό προορισμό που επενδύει στην καινοτομία των προϊόντων, στηρίζει την κοινωνία και προστατεύει το περιβάλλον, τότε μιλάμε για μία πραγματικά ξεχωριστή – κάθε φορά – εμπειρία.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, που πάντα δίνει τον καλύτερό της εαυτό για να μας προσφέρει όλα όσα χρειαζόμαστε, αυτή τη φορά δημιούργησε ένα υπερσύγχρονο κατάστημα στο Μαρούσι, μόλις λίγα λεπτά από το δαχτυλίδι, στον κόμβο Κηφισίας. Το νέο κατάστημα, βασισμένο στους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής της ΑΒ, είναι διαμορφωμένο με διαφορετικά τμήματα που προσφέρουν μεγάλη ποικιλία ποιοτικών προϊόντων και ψηφιακών υπηρεσιών με στόχο να εξυπηρετούν κάθε ανάγκη μας.

Οι ξεχωριστοί χώροι του καταστήματος προσαρμοσμένοι στις ανάγκες κάθε καταναλωτή

Τι μπορούμε να βρούμε, λοιπόν, στο νέο κατάστημα ΑΒ του Αμαρουσίου; Επιλογές που εξυπηρετούν κάθε ανάγκη, κάθε προτίμηση και κάθε «γούστο»!

Για τους λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας, το Sushi Bar του καταστήματος λειτουργεί για να προσφέρει μοναδικές δημιουργίες από τον sushi chef, όπως maki, sashimi και nigiri, σε εξαιρετική ποιότητα, προσιτή σε όλους. Για όσους ψάχνουμε φρέσκα φρούτα και λαχανικά ή βιολογικά και τοπικά προϊόντα, ώστε να διατηρούμε την υγιεινή διατροφή μας, η «Λαϊκή», δηλαδή το οπωροπωλείο, στην είσοδο του καταστήματος, ο χώρος Αρμονία με τα βιολογικά προϊόντα και η σειρά προϊόντων «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη», μας δίνουν κάθε δυνατή επιλογή για ένα «υγιεινό» καλάθι.

Αν, τώρα, επιθυμούμε να οργανώσουμε ένα αναβαθμισμένο και ποιοτικό τραπέζι για να γιορτάσουμε με την οικογένεια μας, τα τμήματα Τυριών και Αλλαντικών, το Delicatessen, το Κρεοπωλείο με τις διαλεκτές κοπές κρεάτων ή εναλλακτικά το Ψαράδικο με φρέσκα ψάρια ημέρας και το Κελάρι, που μπορεί να μας ταξιδέψει σε ξεχωριστούς αμπελώνες του κόσμου για να γνωρίσουμε εκλεκτές ποικιλίες κρασιού όλων των ειδών, θα αποτελέσουν τους αγαπημένους μας προορισμούς.

Το νέο ΑΒ Αμαρουσίου μας δίνει ακόμα και τη δυνατότητα να ξεκινάμε από εκεί την ημέρα μας με έναν μυρωδάτο καφέ και ένα απολαυστικό snack, από τον Φούρνο και το Grab n’Go του καταστήματος – που μπορούν, άλλωστε, να μας προσφέρουν ξεχωριστές λύσεις για όλες τις ώρες, όπως σφολιάτες και smoothies, που φτιάχνονται εκείνη την στιγμή μπροστά μας.

Όταν η ικανοποίηση κάθε μας ανάγκης επιβραβεύεται

Πέρα από την εξαιρετική αγοραστική εμπειρία, η ΑΒ Βασιλόπουλος μάς επιβραβεύει για τα καθημερινά μας ψώνια και με την AB Plus, μας δίνει επιπλέον τη δυνατότητα να συμμετέχουμε σε έναν διαγωνισμό με πλούσια δώρα – «έκπληξη». Έξτρα πλεονέκτημα; Στο νέο της κατάστημα ΑΒ στο Μαρούσι έχουμε όφελος ύψους 10% σε κάθε μας αγορά έως τις 13 Δεκεμβρίου!

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι στο νέο σύγχρονο κατάστημα στο Μαρούσι, η εξυπηρέτηση για τα εβδομαδιαία μας ψώνια γίνεται ακόμα πιο εύκολη και γρήγορη. Τα έξι αυτόματα ταμεία, οι οθόνες ψηφιακής σηματοδότησης με χρήσιμες πληροφορίες για προϊόντα και υπηρεσίες, τα κιόσκια για τη σειρά προτεραιότητας και για πληροφορίες και συνταγές και οι υπηρεσίες Delivery AB collect για την άμεση παραλαβή προϊόντων χωρίς αναμονή, συμβάλλουν στην διαμόρφωση της καλύτερης αγοραστικής εμπειρίας για εμάς.

Καινοτομία με νέες μάρκες, όπως η Nature’s Promise, η Perla, η Delicata, εύκολες, γευστικότατες λύσεις με τα Έτοιμα Γεύματα του Άκη Πετρετζίκη και με το ψητό κοτόπουλο ΑΒ και ΑΒ Επιλογή από Γιαννιώτικες Φάρμες, οι ξεχωριστοί διαμορφωμένοι χώροι για να εξυπηρετήσουν κάθε μας ανάγκη, είναι όλα όσα θα συναντήσουμε στο νέο κατάστημα ΑΒ στο Μαρούσι, όλα όσα δίνουν άλλο νόημα στα εβδομαδιαία ψώνια μας.

Υψηλή ποιότητα και ποικιλία σε προσιτή αξία, κάθε μέρα, καινοτομία και επιβράβευση για τα καθημερινά ψώνια, είναι ό,τι ζητάμε για τα ψώνια του σπιτιού. Η ΑΒ Βασιλόπουμος με το νέο της κατάστημα στο Μαρούσι δημιούργησε για εμάς την εμπειρία που χρειαζόμαστε για την αγαπημένη μας συνήθεια!

Πηγή

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular