Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΗράκλειο: Συναγερμός στο αεροδρόμιο για Γάλλο που είχε μαχαίρι στην αγκράφα της...

Ηράκλειο: Συναγερμός στο αεροδρόμιο για Γάλλο που είχε μαχαίρι στην αγκράφα της ζώνης του

Μέσα στην αγκράφα της ζώνης ενός Γάλλου, κρυβόταν ένα πριονωτό μαχαίρι 8 εκατοστών.

Αναστάτωση επικράτησε σήμερα (30/09) στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, όταν κατά τον καθιερωμένο έλεγχο πριν από την πτήση, ένας άνδρας διαπιστώθηκε ότι κουβαλούσε ένα μαχαίρι.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι ταξιδιωτών από τη Γαλλία, που πέταξε το μεσημέρι για τη Λυών. Η ασφάλεια του αεροδρομίου Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» παρατήρησε κάτι… παράξενο στην αγκράφα της ζώνης του άνδρα –ηλικίας 50 ετών– και τον σταμάτησε.

Τελικώς, κρυβόταν ένα πριονωτό μαχαίρι 8 εκατοστών, το οποίο έγινε αντιληπτό κατά τη διέλευση της ζώνης από το ακτινοσκοπικό μηχάνημα. Αμέσως σήμανε συναγερμός και κλήθηκε η Αστυνομία.

Ο Γάλλος πολίτης ήταν συνεργάσιμος και μάλιστα, υποστήριξε ότι έφθασε στη χώρα μας από τη Λυών φορώντας την ίδια ζώνη, χωρίς να τον σταματήσει κανένας, διότι δεν έγινε αντιληπτό από τους εργαζόμενους στην ασφάλεια του αεροδρομίου της Λυών.

Η Αστυνομία του αεροδρομίου Ηρακλείου προχώρησε αμέσως σε ερωτήσεις, αλλά πείστηκε πως δεν υπήρχε δόλος. Έτσι, κράτησαν τη ζώνη και άφησαν το ζευγάρι να αναχωρήσει για τη Λυών.

Πηγή

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular