Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΓαλάτσι: Διαρρήκτες έδεσαν ιδιοκτήτη και υπάλληλο αρτοποιείου

Γαλάτσι: Διαρρήκτες έδεσαν ιδιοκτήτη και υπάλληλο αρτοποιείου

Ληστεία: Η αγωνία του αρτοποιού ήταν μεγάλη, καθώς πάνω στο διαμέρισμα κοιμόντουσαν η σύζυγός του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης τρία άτομα με κουκούλες και όπλο στο χέρι μπήκαν στο αρτοποιείο, έδεσαν τον ίδιο αλλά και ένα υπάλληλό του με tie wraps, είπε ο αρτοποιός Παναγιώτης Λαγός, μιλώντας στο MEGA.

«Εκεί που ήμασταν αφοσιωμένοι στο να ξεκινήσουμε την εργασία μας εμφανίστηκαν κάποια άτομα. Μας έκαναν την κίνηση να μην μιλήσουμε. Είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, δεν φαινόταν τίποτα. Μας τράβηξαν μέσα και μας έδεσαν χειροπόδαρα», είπε.

Στη συνέχεια οι διαρρήκτες πήραν τα κλειδιά του διαμερίσματος του αρτοποιού, που βρίσκεται στο ίδιο κτίριο με την επιχείρησή του.

«Το πρώτο πράγμα που μου ζήτησαν ήταν που ήταν το καταγραφικό. Μετά μου είπαν που είναι τα κλειδιά, τους το έδωσα. Με ρώτησαν ποιο κλειδί ήταν για το σπίτι. Με ρώτησαν που είναι τα λεφτά, τους είπα δεν υπάρχουν».

Η αγωνία του αρτοποιού ήταν μεγάλη, καθώς πάνω στο διαμέρισμα κοιμόντουσαν η σύζυγός του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Οι διαρρήκτες εισέβαλαν στο διαμέρισμα, όμως δεν βρήκαν κάτι. Για καλή της τύχη, η σύζυγός του δεν κατάλαβε τίποτα κι έτσι η οικογένεια δεν βρέθηκε σε κίνδυνο.

«Όταν ήρθαν πάνω οι αστυνομικοί και την ξύπνησαν έπαθε σοκ», δήλωσε ο κος Λαγός.

Πηγή

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular