Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΦρίκη στην Αμαλιάδα: Ηλικιωμένη κατήγγειλε άνδρα για κτηνοβασία

Φρίκη στην Αμαλιάδα: Ηλικιωμένη κατήγγειλε άνδρα για κτηνοβασία

Αμαλιάδα: «Φοβάμαι για τη ζωή μου», λέει η 77χρονη που κατήγγειλε έναν άνδρα για σεξουαλική κακοποίηση ζώου

Μια απίστευτη καταγγελία έκανε τις προηγούμενες μέρες μια 77χρονη σε χωριό της Αμαλιάδας, υποστηρίζοντας πως άνδρας εισέβαλε στην περιουσία της και προσπάθησε να ασελγήσει στα τρία σκυλιά που της κρατούν συντροφιά.

Όπως κατήγγειλε η ίδια στο patrisnews.gr, ο άνθρωπος αυτός κακοποιεί σεξουαλικά ζώα κατά τις βραδινές ώρες και μάλιστα γείτονές της τον έχουν δει να παρενοχλεί τα σκυλιά της.

Πρόσθεσε επίσης ότι στην περιοχή γίνονται έργα, με αποτέλεσμα να έχει υποστεί ζημιά η περίφραξη της περιουσίας της. Έτσι ο άνδρας μπαίνει στην αυλή της και εκτονώνει τις αρρωστημένες ορέξεις του στα σκυλιά της.

Η αστυνομία συμβούλεψε τη γυναίκα να μη βγει από το σπίτι της σε περίπτωση που τον ξαναδεί.

Η ίδια δήλωσε πως φοβάται για τη ζωή της και ότι μια φορά που τον αντιμετώπισε, πήγε να τη χτυπήσει.

«Φοβάμαι για την ίδια μου τη ζωή πέρα από τα σκυλιά μου. Είναι επικίνδυνο αυτό που ζω. Είμαι προσφάτως χειρουργημένη στο πόδι, ζω μόνη μου σε ένα σπίτι που βρίσκεται σε κτήμα 12 στρεμμάτων. Τα βράδια έρχεται στην πόρτα, την κουνάει και μιλάει στα σκυλιά που δεν τον πλησιάζουν. Όλοι στη γειτονιά θα σας πουν τα χειρότερα για αυτόν. Ακόμα και οι νόμοι που υπάρχουν κρατούν τους αρμόδιους με δεμένα χέρια», είπε.

Αξίζει να σημειωθεί πως το περιστατικό αυτό δεν ήταν το πρώτο, καθώς τέσσερις περίπου μήνες μια σκυλίτσα μεγάλης ηλικίας στην οποία και είχε ασελγήσει έχασε τη ζωή της μετά από μερικές μέρες. Άλλες πηγές αναφέρουν ακόμα πως μερικές μέρες νωρίτερα είχε εισέλθει παράνομα σε στάνη, όπου είχε γίνει άμεσα αντιληπτός από τον κτηνοτρόφο που τον έδιωξε.

Πηγή

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular