Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΑκίνητα – ευκαιρίες για επιχειρηματικές επενδύσεις σε Παλλήνη και Ελληνικό

Ακίνητα – ευκαιρίες για επιχειρηματικές επενδύσεις σε Παλλήνη και Ελληνικό

Το ενδιαφέρον επενδυτών που αναζητούν ακίνητα στην Αττική συγκεντρώνουν δύο ανερχόμενες περιοχές του λεκανοπεδίου:

Πρόκειται για την Παλλήνη, στα Βορειοανατολικά και το Ελληνικό στα Νότια. Στην πλατφόρμα προώθησης ακινήτων altamiraproperties.gr, από την doValue, μπορούμε να βρούμε διαθέσιμα συνολικά τέσσερα επενδυτικά ακίνητα – ευκαιρίες στις δύο περιοχές αυτές.

Εξηγώντας την άνοδο στη ζήτηση που καταγράφεται για την Παλλήνη, αξίζει να σημειώσουμε ότι ήδη στην περιοχή έχει ήδη συγκεντρωθεί σημαντικός αριθμός επιχειρήσεων. Η εύκολη πρόσβαση μέσα από την Αττική Οδό και η διασύνδεση με το Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», αλλά και το κέντρο της πόλης, είναι ασύγκριτης αξίας πλεονεκτήματα που προσελκύουν μεγάλες και μικρότερες εταιρείες. Αξίζει να αναφέρουμε επίσης ότι στην Παλλήνη λειτουργούν σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις που συγκεντρώνουν κοινό και επισκέπτες από ολόκληρη την Αττική, ενώ επίσης έχουν εκεί την έδρα τους ιδιωτικά εκπαιδευτήρια όλων των βαθμίδων.

Εκεί μέσα από την πλατφόρμα προώθησης ακινήτων altamiraproperties.gr, της doValue, διατίθεται ένα επενδυτικό ακίνητο. (Υπεραγορά και Εκθεσιακό κέντρο). Πρόκειται για συγκρότημα κτιρίων σε οικόπεδο 36107 τ.μ., αποτελούμενο από δύο αυτοτελή κτίρια.

Το πρώτο ακίνητο αποτελείται από δύο αυτοτελή κτήρια, με χρήσεις υπεραγορά τα οποία εκτείνονται σε επιφάνεια 34.311 τ.μ. σε οικόπεδο 44.188 τ.μ. και τοποθετείται σε κομβικό σημείο της Παλλήνης, και συγκεκριμένα στη διασταύρωση των Λεωφόρων Ανθούσας και Ντραφίου με εύκολη πρόσβαση στο σταθμό του μετρό, στις τοπικές συγκοινωνίες και στην Αττική Οδό.

Υπεραγορά και Εκθεσιακό κέντρο 34.000 τ.μ. στην Παλλήνη (Ακίνητο 1)

Το δεύτερο ακίνητο αφορά οικόπεδο 36.107,85 τ.μ. με κτίσμα 10.629,82 τ.μ. που βρίσκεται στην τοποθεσία Άγιος Αθανάσιος. Η τοποθεσία του οικοπέδου είναι εύκολα προσβάσιμη και ιδανική για οικιστική χρήση ή ανέγερση αθλητικών εγκαταστάσεων.

Οικόπεδο για οικιστική ανάπτυξη 36.000 τ.μ. στην Παλλήνη (Ακίνητο 2)

Η ανάπτυξη της Νότιας Αττικής αναδεικνύει ευκαιρίες στο Ελληνικό

Αντίστοιχα, προς τα νότια της Αττικής, το Ελληνικό είναι η περιοχή που συγκεντρώνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Το μεγάλο project που βρίσκεται σε εξέλιξη έχει αναβαθμίσει σημαντικά ολόκληρη την περιοχή γύρω από το παλιό αεροδρόμιο και ειδικά τα τμήματα πέριξ της Λεωφόρου Βουλιαγμένης. Ταυτόχρονα, ολόκληρη η ανάπτυξη της Αθηναϊκής Ριβιέρας έχει μετατοπίσει το επενδυτικό ενδιαφέρον προς τα νότια, την ώρα που παρουσιάζονται πλέον περιορισμένες επενδυτικές ευκαιρίες σε ακίνητα που προορίζονται για επιχειρηματική/επαγγελματική χρήση.

Στην πλατφόρμα προώθησης ακινήτων altamiraproperties.gr, από τη doValue, βρίσκουμε δύο πολύ ενδιαφέροντα ακίνητα στη συγκεκριμένη περιοχή.

Το πρώτο ακίνητο αφορά σύγχρονο εμπορικό κέντρο 28.000 τ.μ. στην Αργυρούπολη σε οικόπεδο 12.070τμ., πλήρως μισθωμένο σε εταιρείες υψηλού προφίλ.

Ακίνητο Εισοδήματος -Σύγχρονο Εμπορικό Κέντρο 28.000 τ.μ. στην Αργυρούπολη (Ακίνητο 3)

Το δεύτερο, είναι ένα Συγκρότημα Γραφείων – Καταστημάτων επί της Λ. Βουλιαγμένης που αποτελείται από δύο κτήρια συνολικής έκτασης 11.700 τ.μ. σε οικόπεδο 7.200 τ.μ. Το πρώτο ακίνητο είναι ένα ακίνητο εισοδήματος με μακροχρόνιες ενοικιάσεις και το δεύτερο ακίνητο αποτελεί μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία καθώς υπάρχει η δυνατότητα περαιτέρω ανάπτυξής του σε έναν περιβαλλοντικά φιλικό και νέας γενιάς κτήριο προβολής.

Συγκρότημα Γραφείων – Καταστημάτων 12.000 τ.μ. επί της Λ. Βουλιαγμένης 580 (Ακίνητο 4)

Η σύγχρονη αγορά ακινήτων απαιτεί προσεκτικούς χειρισμούς, υπό την καθοδήγηση έμπειρων επαγγελματιών που κατέχουν τη γνώση και την εμπειρία, ώστε να μην αφήσουμε καμία ευκαιρία να μας ξεφύγει. Η Παλλήνη και το Ελληνικό είναι δύο περιοχές που αποτελούν πόλους έλξης για επενδύσεις σε υψηλής αξίας ακίνητα για το μέλλον.

Η ομάδα της doValue μέσω της πλατφόρμας προώθησης ακινήτων altamiraproperties.gr, διαθέτει την εμπειρία και τη γνώση να προτείνει επενδυτικά ακίνητα υψηλής απόδοσης με περαιτέρω δυνατότητες ανάπτυξης.

Πηγή

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular