Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΑυτός ο ντελιβεράς χρειάζεται τη στήριξή μας - Γιατί είναι ένα από...

Αυτός ο ντελιβεράς χρειάζεται τη στήριξή μας – Γιατί είναι ένα από εμάς και μαζί με εμάς

Αυτός ο ντελιβεράς χρειάζεται τη στήριξή μας: Γιατί είναι ένα από εμάς και μαζί με εμάς, οικογενειάρχης, τίμιος και δουλευταράς

Το παιδί “θαύμα” που θα ήθελε κάθε δήμαρχος στη φαρέτρα του, είναι και επίσημα υποψήφιος με τον συνδυασμό “Ηράκλειο Μπροστά” του δημάρχου Νίκου Μπάμπαλου.

Ο Κώστας Κλειδαράς, με σπουδαία δράση -αν και όχι εκλεγμένος στις προηγούμενες εκλογές-, εντυπωσίασε με την ιδέα του αλλά και την ουσιαστική συμβολή του στον φιλικό αγώνα μεταξύ των παλαίμαχων του Άρη Θεσσαλονίκης και της ομάδας του Ηρακλείου Αττικής στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και πλήθος υψηλών προσκεκλημένων. Τον αγώνα είχαν παρακολουθήσει εκατοντάδες φίλαθλοι, τόσο της τοπικής ομάδας, όσο και του Άρη Θεσσαλονίκης.

Ο Κώστας όμως, όντας ενεργός πολίτης -γέννημα θρέμμα- Καναπιτσιώτης, συνέχισε τις δράσεις του καθ’ όλη τη διάρκεια της προηγούμενης πενταετίας. Μια από αυτές, ήταν και το γεγονός ότι κατάφερε και έφερε την κοινωνική κουζίνα “Ο άλλος άνθρωπος”, μοιράζοντας εκατοντάδες μερίδες φαγητού σε άπορους και οικονομικά αδύναμους.

Αυτός ο ντελιβεράς χρειάζεται τη στήριξή μας – Γιατί είναι ένα από εμάς και μαζί με εμάς

Ο Κώστας Κλειδαράς, είναι η προσωποποίηση “παιδιού του λαού”. Απλός, αφιλτράριστος, αγνός, αληθινός και κοινωνικός, δεν λέει ποτέ όχι σε δράσεις που κάνουν τους δημότες του Ηρακλείου Αττικής να έχουν μια ακόμα καλύτερη ποιότητα ζωής.

Συμμετέχει σε δενδροφυτεύσεις, καθαρισμούς, σε όλες τις δράσεις και εκδηλώσεις του δήμου, ανιδιοτελώς και με πραγματική αγάπη.

Στο Ηράκλειο γεννήθηκε, στο Ηράκλειο πήγε σχολείο, δουλεύει, έκανε οικογένεια και γεννήθηκε και το παιδί του. Βέρος πιστός Ηρακλειώτης ή καλύτερα Καναπιτσιώτης.

Ήρθε η ώρα, αυτό το παιδί, ο “ντελιβεράς” όπως λένε κάποιοι -και δεν το έκρυψε ποτέ- να ανταμειφθεί από τον λαό του Ηρακλείου Αττικής. Γιατί το αξίζει και το απέδειξε με πράξεις αθόρυβα και σεμνά.

Αυτό είδε στο πρόσωπό του και ο έμπειρος δήμαρχος του Ηρακλείου Αττικής Νίκος Μπάμπαλος, με αποτέλεσμα το πρωί της Πέμπτης 20/04 να τον παρουσιάσει με ένα πολύ όμορφο κείμενο.

Δείτε την ανάρτηση του Νίκου Μπάμπαλου:

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular