Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΑχιλλέας Mπέος για επεισόδιο με πλημμυροπαθή: «Αυτά συμβαίνουν όταν έχεις να κοιμηθείς...

Αχιλλέας Mπέος για επεισόδιο με πλημμυροπαθή: «Αυτά συμβαίνουν όταν έχεις να κοιμηθείς για ένα μήνα»

Tι απαντά ο Αχιλλέας Μπέος για το επεισόδιο με πλημμυροπαθή με τον οποίο είχε λεκτική αντιπαράθεση

Επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτο στην Άλλη Μεριά στον Βόλο, όταν ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος, συνοδευόμενος από συνεργάτες του, εργαζόμενους και την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας επισκέφτηκε την περιοχή για να διαπιστώσει την εξέλιξη των έργων αποκατάστασης των καταστροφών.

Κάτοικοι που αντιδρούν στα έργα αποκατάστασης παρεμπόδισαν τις μπουλντόζες να εργαστούν. Κατά την επίσκεψη του δημάρχου υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση και όταν ένας εκ των πολιτών έβρισε τον κ. Μπέο, εκείνος τον χτύπησε με το χέρι, όπως αναφέρει το newspaper.gr

Αστυνομικοί προσπάθησαν να σταματήσουν το περιστατικό και να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Σε απάντηση του ο κ. Μπέος ανέφερε:

«Κυκλοφορεί την τελευταία ώρα ένα βίντεο που καταγράφει σκηνές έντασης μεταξύ εμού και αυτών που παρεμπόδισαν τις εργασίες στην Άλλη Μεριά. Αυτά προφανώς συμβαίνουν όταν έχεις να κοιμηθείς κοντά ένα μήνα, όταν δουλεύεις ακατάπαυστα για να δώσεις λύσεις για τους συμπολίτες σου και αντιμετωπίζεις στημένες καταστάσεις (ενδεχομένως και αντιδράσεις από αγανακτισμένους πολίτες).
Μπορώ να δεχθώ τις αντιδράσεις, αλλά όχι βέβαια τις προσωπικές ύβρεις του τύπου (άντε και γα…ου) και πολύ περισσότερο τις ύβρεις για τη μάνα μου. Σε τέτοιες συνθήκες αντιδρώ ως άνθρωπος, ακόμα και ακραία ενδεχομένως. Δυστυχώς η λογική και η κατανόηση για το τι αντιμετωπίζουμε δεν είναι αυτονόητα για όλους».

Πηγή

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular