Ζώδια Σήμερα 24/02: Ακολούθησε το ένστικτό σου

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Με τον Άρη στον Ταύρο να κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μας δίνεται μια θαυμάσια ευκαιρία να αποκαλύψουμε κρυφά παιχνίδια, να πάρουμε οριστικές αποφάσεις ή να κάνουμε εκείνες τις κινήσεις που χρειάζονται για να πετύχουμε έναν στόχο μας, καθώς είτε θα έρθουν πράγματα στην επιφάνεια είτε θα τα ανακαλύψουμε μόνοι μας, μετά από έρευνα, που θα μας βοηθήσουν αρκετά. Από την άλλη, έντονη θα είναι και η σεξουαλικότητα, που μπορεί να φέρει μια συγκλονιστική εμπειρία. Η μέρα έχει δυνατότητες και προοπτικές, αρκεί να ακολουθήσουμε το ένστικτό μας και να ρισκάρουμε λίγο περισσότερο. 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι και Αιγόκεροι,χρησιμοποιήστε τα μέσα που διαθέτετε, για να καταφέρετε μια προσωπική σας επιδίωξη και μη διστάζετε, αφού είναι γνωστό ότι ο σκοπός τα αγιάζει. Τώρα το τι αγιάζει τον σκοπό είναι άλλο ζήτημα!

Σκορπιοί,Λέοντες, Υδροχόοι, Ζυγοί και Καρκίνοιη ανακάλυψη κρυφών εχθρών ή ανταγωνιστών ή η αποκάλυψη μυστικών που αφορούν σε ένα μέλος της οικογένειας ή του/ης συντρόφου θα σας αναστατώσουν, όμως φροντίστε να τα διαχειριστείτε με εξυπνάδα ή και πονηριά. Κυρίως, μη χάνετε την υπομονή σας!

Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες, έχετε στη διάθεσή σας πληροφορίες και στοιχεία για να εκμεταλλευτείτε κατάλληλα και να βγείτε κερδισμένοι.

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Η πορεία σας η μοναχική θα ανακοπεί από έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Δεν έχει να κάνει με τον κύκλο σας, αλλά με μια νέα επαφή που θα σας ενθουσιάσει.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες από τη μεριά του συντρόφου σας, που από τις αρχές του Μαρτίου θα λήξουν. Οι ημέρες θα φέρουν και χρήματα και εργασιακές επιτυχίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Αισθάνεστε ότι πρέπει άμεσα να γίνει μια αναλυτική συζήτηση με το σύντροφό σας για όλα τα επόμενα πλάνα που έχετε σχεδιάσει μαζί καιρό τώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Αποφασίστε πού θέλετε να δώσετε την καρδιά σας. Ολα τα άλλα είναι οι ανασφάλειες και οι φοβίες σας, που σας σπρώχνουν σε περισσότερα λάθη.

ΛΕΩΝ  23/07 – 22/08

Οι υπέροχες ιδέες που έχετε θα πιάσουν τόπο. Σε εργασία-σπουδές θα λάβετε συγχαρητήρια και ίσως και ένα νέο έμμεσο φλερτ να κάνει την εμφάνισή του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Αδειάστε το μυαλό σας από τα παλιά, που δεν είχαν κάτι ποιοτικό να σας προσφέρουν. Ισως και τώρα να χρειάζεστε ένα μικρό διάλειμμα από όλους και όλα.

ΖΥΓΟΣ  23/09 – 22/10

Οι θέσεις που έχετε ανακοινώσει στον άνθρωπό σας θα τον βρουν απόλυτα σύμφωνο. Πιθανόν και να πρέπει τώρα από τη μεριά σας να τις κάνετε και πράξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Οι ρομαντικές συζητήσεις που τρέχουν μέσα στην καθημερινότητά σας σίγουρα δεν σας γεμίζουν. Εσείς ήδη αναζητάτε κάτι που θα σας αλλάξει τη διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ  23/11 – 21/12

Μη μένετε μόνο στα λάθη, καθώς δεν σας προσφέρουν πια τίποτα. Ολα αυτά που έχετε περάσει είναι η δύναμή σας για να βρείτε τον πιο σωστό σύντροφο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  22/12 – 20/01

Οι ανατροπές είναι μέσα στο DNA σας! Οι χωρισμένοι σύντροφοι, μέσα στο επόμενο Σαββατοκύριακο, θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν και να συμφιλιωθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Δεν υποχρεούστε να δίνετε αναφορά στους τρίτους για την προσωπική σας ζωή και τα όποια σχέδιά σας. Δεν είστε από τα ζώδια που χρειάζονται παραπάνω συμβουλές.

ΙΧΘΥΕΣ  20/02 – 20/03

Υπάρχουν άτομα που κάνουν ό,τι μπορούν για να διατηρήσουν το προσωπικό σας ενδιαφέρον, αλλά μέχρι στιγμής τίποτα από όλα αυτά δεν σας συγκινεί.

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Ιταλία: Έως τα μέσα Μαρτίου θα κυριαρχεί η βρετανική μετάλλαξη

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Στοχοποίηση από τον Αλέξη Κούγια καταγγέλλει η Έλενα Ακρίτα – ”Παρακαλώ κοινοποιήστε”